FORGOT YOUR DETAILS?

Adapto Genie | Bio uravnoteženi kompleks

  • Izključno zeliščni ekološki prehranski dodatek, ki zagotavlja več ravnovesja med obdobjem stresa.
  • Tri inovativne ekološke rastlinske sestavine v kliničnih odmerkih so vključene v naravni ekološki kompleks B vitaminov: ekološka KSM-66 Ashwagandha®, ekološki izvleček melone Extramel® in ekološki izvleček žafrana Safr’Inside™.
  • Podpira uravnavanje hormonov (B6), zmanjšuje stres (B2), zagotavlja bolj stabilno duševnost (biotin), boljše živce (B6, B12), več energije in osredotočenosti (B12).
  • Certificirano ekološko prehransko dopolnilo, izdelano v Nemčiji, brez aditivov, brez genskega inženiringa, 100-odstotno vegansko.
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
  • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
  • 60 kapsul = 30 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

74.90 

Na zalogi

Način uporabe:

Zaužijte eno kapsulo zjutraj in eno kapsulo opoldne s kozarcem vode med obrokom.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Ekološka hranila za stres – za več ravnovesja.
ADAPTO GENIE Balancing Complex je kombinacija inovativnih, klinično dokazanih ekoloških rastlinskih sestavin in naravnega ekološkega kompleksa vitaminov B. Idealen je za vas, če se počutite pod stresom in želite učinkovito in nežno vzpostaviti ravnovesje telesa, uma in duše.

Občutek manj stresa po 28 dneh
Rastlinski bio vitamin B2 pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom, ko so stvari stresne. V študiji z zdravimi udeleženci je izvleček ekološke melone Extramel® v izdelku ADAPTO GENIE po 28 dneh zmanjšal raven stresa za 22% in pozitivno vplival na različne simptome stresa – v celoti se je zmanjšal za 63%.

Za dobre živce in razpoloženje
ADAPTO GENIE podpira normalno delovanje živcev in psihe s pomembnimi vitamini skupine B, ko se stvari razburkajo (biotin, B1, B3, B6 in vitamin B12). Safr’Inside® v ekološki kakovosti, dobro raziskan ekološki izvleček žafrana z najvišjo koncentracijo pravega žafranala, je v klinični študiji izboljšal razpoloženje in odpornost.

Uravnava stresne hormone v krvi
Rastlinski ekološki vitamin B6 podpira uravnavanje hormonov v ADAPTO GENIE. Toda pravi junak je vsebovana ekološka KSM-66 Ashwagandha® v kliničnem odmerku. Od običajne ašvagande se razlikuje po visoki vsebnosti vithanolidov, v študiji na zdravih prostovoljcih pa je po 60 dneh v povprečju za 27,9 odstotka znižala raven kortizola (= hormona stresa).

Za več energije in zbranosti
ADAPTO GENIE je vaš najboljši prijatelj, ko gre za raven energije in stalno utrujenost. Naravni vitamini B iz ekoloških rastlinskih izvlečkov B2, B3, B5, B6, folata in vitamina B12 vas podpirajo s polno močjo. Vitamin (B5) poskrbi tudi za jasnost misli, zato ste vedno pri stvari.

Podrobnosti o izdelku:

Kako prepoznati naravne vitamine in minerale?
Pri izdelkih, ki vsebujejo vitamine in minerale iz 100 % naravnih sestavin, na seznamu sestavin NISO navedeni vitamini, temveč le rastlinski viri, ki zagotavljajo vitamine in minerale….

Sestavine: ekološki izvleček korenine ashwagandha* (Withania somnifera), ekološki izvleček guave* (Psidium guajava), ekološki izvleček listov bazilike* (Ocimum sanctum), ekološki izvleček limonine lupine* (Citrus limon), ekološki izvleček žafrana* (Crocus sativus L.), ekološki izvleček melone* (Cucumis melo L.), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Ni primerno za nosečnice.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001.

* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 29,4 g

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

V študijah he bilo dokazano, da ima naša ekološka ašvaganda KSM-66 v primerjavi z navadno ašvagando intenzivnejši učinek na telo. Zaradi višjih koncentracij vithanolinov nudi visokokakovostno podporo.

Ne, tega izdelka ne priporočamo med nosečnostjo. Lahko pa ga jemljete po porodu in med dojenjem.

Da, izdelek ADAPTO GENIE lahko jemljete po porodu. Ašvaganda je odlično zelišče za podporo ravnovesja hormonov po porodu, krepitev telesa po porodu in boljše obvladovanje stresa, ki se lahko pojavi med prilagajanjem na materinstvo.

Jemanje dveh kapsul narazen, na primer 1x zjutraj, 1x opoldne, vam bo zagotovilo najboljše rezultate. Lahko pa vzamete tudi obe kapsuli hkrati.

Ja, to je možno. Zjutraj vam bo Adapto Genie dal energijo. Če ga vzamete zvečer, ima pomirjevalni učinek.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati, doseženi s tem, pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

“A Prospective, Randomized Double-Blind, Placebo-Controlled Study of Safety and Efficacy of a High-Concentration Full-Spectrum Extract of Ashwagandha Root in Reducing Stress and Anxiety in Adults” Chandrasekhar, K et al., Indian journal of psychological medicine vol. 34,3 (2012)

“Clinical evaluation of the pharmacological impact of ashwagandha root extract on sleep in healthy volunteers and insomnia patients: A double-blind, randomized, parallel-group, placebo-controlled study.” Langade, D et al., Journal of Ethnopharmacology, Volume 264, 2021

“Efficacy and Safety of Ashwagandha (Withania somnifera) Root Extract in Improving Sexual Function in Women: A Pilot Study.” Dongre, S et al., BioMed research international vol. 2015 (2015)

“Effect of an oral supplementation with a proprietary melon juice concentrate (Extramel®) on stress and fatigue in healthy people: a pilot, double-blind, placebo-controlled clinical trial.” 70 men and women, 30 – 55 years old, 10mg (140 IU SOD), 4 weeks. Milesi, MA., Lacan, D., Brosse, H. et al., Nutr J 8, 40 (2009)

“Dietary Supplementation with a Superoxide Dismutase-Melon Concentrate Reduces Stress, Physical and Mental Fatigue in Healthy People: A Randomised, Double-Blind, Placebo-Controlled Trial” Julie Carillon, Claire Notin, Karine Schmitt, Guy Simoneau, and Dominique Lacan Nutrients (2014)


TOP