FORGOT YOUR DETAILS?

Beauty And The B’s | Bio Kompleks za čisto kožo

 

  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
  • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
  • 60 kapsul = 60 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

54.90 

Na zalogi

Šifra: 4260411221043 Kategorije: , , , , ,

Način uporabe:

Vzemite eno kapsulo zjutraj na prazen želodec.
Za najboljše rezultate počakajte 30 min po zaužitju kapsule.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Podrobnosti o izdelku:

Sestavine: Ogaenics® ekološka rastlinska mešanica vitaminov B: izvleček ekološkega sadeža guave* (Psidium guajava), izvleček ekološke spiruline* (Arthrospira platensis), izvleček ekološke klorele* (Chlorella vulgaris), izvleček ekološkega kvasa* (Saccharomyces cerevisiae), izvleček ekološkega manga (sadež)* (Mangifera indica), izvleček nakaljenih zrn ekološkega mungo fižola* (Vigna angularis), izvleček lupinice ekološke limone* (Citrus limon), izvleček listov ekološke bazilike* (Ocimum sanctum), izvleček ekoloških gob šitake* (Lentinula edodes), izvleček listov ekološke špinače* (Spinacia oleracea), ekološka ječmenova trava v prahu* (Hordeum vulgare), Ogaenics® Beauty Mikrobiomska mešanica: Lactobacillus plantarum PBS067 (DSM 24937), Lactobacillus reuteri PBS072 (DSM) (DSM cell8lrosetil52 bacil 251)

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte s svojim zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok. Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com


* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 35,1 g

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Oba izdelka se lahko kombinirata med seboj. Po učinku se močno razlikujeta:

BEAUTY AND THE B vsebuje tri posebne bakterijske seve, za katere je znanstveno dokazano, da pomagajo pri kožnih madežih, aknah in težavah s kožo, ki jih povzročajo vnetja: Lactobacillus plantarum PBS067 (DSM 24937), Lactobacillus reuteri PBS072 (DSM 251772568M Lactobacillus256DSM Lactobacillus 251752568D).

LOVE YOUR GUT vsebuje 10 milijard naravnih črevesnih bakterij na kapsulo iz 21 klinično raziskanih sevov in inulin iz rastlinskih vlaken iz organskih agav – za uravnoteženo črevesno floro. Pomaga na primer pri vetrovih, nepravilni prebavi in ​​sindromu razdražljivega črevesja.

Čeprav vitamin B6 podpira uravnavanje hormonske aktivnosti, ni študije, ki bi pokazala, da bi pozitivno vplival na menstrualne težave (dismenoreja). Če imate menstrualne krče, je dokazano, da magnezij pomaga pri lajšanju krčev. Proti krčem dokazano pomagajo tudi omega maščobne kisline, ki jih najdete v Oilalali. Znano je, da omega-3 maščobne kisline upočasnjujejo nastajanje vnetnih sporočil, s čimer aktivno ustavljajo vnetje in tudi zmanjšujejo bolečino.

Seveda lahko. Hranila, ki jih najdemo v BEAUTY IN THE B, so koristna za oba spola.

Najboljša rešitev za težave s kožo je, da ste pozorni na svojo prehrano. Izogibajte se predvsem rafiniranim sladkorjem, ki jih najdemo v gaziranih pijačah, piškotih, predelanih kosmičih za zajtrk, sladicah itd. Izogibajte se industrijskim izdelkom, kot so že pripravljene omake, pripravljene jedi in delikatese. Prav tako iz prehrane izločite alergene snovi, kot je kravje mleko, in omejite uživanje alkohola, saj to po nepotrebnem obremenjuje vaš najpomembnejši organ za razstrupljanje, jetra.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati, doseženi s tem, pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

‘’Clinical assessment of the efficacy of a treatment (food supplement + cosmetic product) targeted to subjects with acne-prone skin. Double blind randomized placebo/reference product controlled study” Tursi F. et al, manuscript submitted at Dermatology Online Journal


TOP