FORGOT YOUR DETAILS?

Datljeva čokoladna krema bio

Datljeva čokoladna krema: zapeljiv užitek ekoloških datljev in kakava.

  • 100% ekološke sestavine: datlji, kakav in voda.
  • Naravna alternativa čokoladnih namazov
  • Odlična za zajtrke, malice, preliv za sladice, kot so sladoled, jogurt ali palačinke.
  • 200 ml

 

7.00 

Prehranske informacije:

Sestavine: Datlji* (57,5 %), voda, kakavova masa* (17,5 %) Vsebnost kakava: najmanj 99 %. e.

Povprečne hranilne vrednosti na 100 g

Energija 966 kj / 231 kcal
Maščobe 6,7 g
od tega nasičene maščobne kisline 2,3 g
Ogljikovi hidrati 39,4 g
od tega sladkor 30,6 g
beljakovine 2,3 g
Sol 0,1 g

Uporaba: Vsestranski užitek za vsak trenutek

Okusen kot namaz za zajtrk ali prigrizek, čokoladen s sadjem in oreščki, vsestransko uporaben kot sestavina za ploščice in pecivo. Čokoladne torte, brownies in lava torte lahko zdaj pripravite brez maslene kreme in stopljene čokolade – brez sladkorja in veliko bolj okusne s čokoladno kremo iz dateljnov.

Shranjena v suhem in hladnem prostoru bo teoretično zdržala celo leto, vendar mi še nismo dovolili, da bi tako daleč prišla. Morda, a le morda, tak kozarec božanskega čokoladnega užitka preprosto izgine v prijetnem večeru na kavču.

Podrobnosti o izdelku:

Čokolada kot v čokoladni kremi z datlji

Če ste tako kot mi ljubitelji sladkarij in še posebej čokolade, seveda iščete načine, kako čokolado čim pogosteje in čim bolj pogosto vključiti v svojo prehrano. Kaj bi bilo torej za nas, ljubitelje datljev, bolj naravno kot združiti naši dve strasti? Sladko mešanico sočnega, sočno sladkega dateljnovega pireja in nežno topljive čokoladne mase si namažemo na kruh, si jo privoščimo kar z žlico ali pa jo spremenimo v dip za vsakodnevni obrok sadja.
Datljevo-čokoladni namaz – ker je slastno lahko tako preprosto

Datlji in kakavova zrna, to je vse? Da, to je to in to je vse, kar je potrebno za popolno poslastico.

Seznami sestavin na čokoladnih namazih v supermarketih so običajno neskončni. Konzervansi, arome, maščobe – sprašujemo se: zakaj tako zapleteno, ko pa je lahko veliko bolj preprosto, okusno in mimogrede tudi bolj zdravo? Osnova naše datljeve čokoladne kreme je pire iz svežih ekoloških datljev Mazafati z Arabskega polotoka. Ta sadni pire daje končnemu izdelku sočno sladkost, čokoladni masi pa osupljivo kremasto konsistenco in seveda tisto, zaradi česar je ta datljeva čokoladna krema prava zvezda med čokoladnimi namazi, in sicer izdatno porcijo okusa kakava. In ne bi mogla biti bolj naravna: za kakavovo maso se uporabljajo celi, ekološko pridelani kakavovi oreščki, kar pomeni kakavovo maslo s 100-odstotno vsebnostjo kakava.

Proizvaja in pakira: NaraFood, Deutschland

Saolcenter je ekskluzivni uvoznik za Slovenijo.

 

 

 

 

TOP