FORGOT YOUR DETAILS?

Ekološka beljakovinska mešanica Innerme – Vanilija

  • 100% ekološki na rastlinski osnovi
  • Vsebuje vse esencialne aminokisline
  • Slasten in lahko prebavljiv

26.66 

Na zalogi

Šifra: 5430000532587 Kategoriji: ,
Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

Način uporabe:

  • 1 porcijo beljakovinske mešanice (3 zvrhane zajemalke) zmešajte s 500 ml žitne pijače (na osnovi riža, pire, ovsa, …) ali z mandljevim napitkom za še več beljakovin.
  • Porcijo prahu lahko dodate tudi v napitek, zajtrk ali sladico

Podrobnosti o izdelku:

  • 480g
  • iz beljakovin graha, konoplje in bučnih semen ter superživil, kot sta spirulina in zeleni čaj, rahlo sladkano z agavinim prahom in kokosovim sladkorjem
  • Vsebujejo maco, ki ji pravijo tudi perujski ginseng
  • 30g porcije vsebuje 20g beljakovin

sestavine, alergeni, opozorila

Grahove beljakovine *, konopljine beljakovine *, bučne beljakovine *, kokosov sladkor *, pšenična trava v prahu *, naravni okus vanilije 2%, morska sol, brokoli v prahu *, agavin prah *, spirulina v prahu *, klorela v prahu, zeleni čaj v prahu *, maca v prahu *
* iz nadzorovanega ekološkega gojenja

Hranilna vrednost na 30 g (1 porcija):
energija: 489,6 kJ / 117 kcal maščobe: 2,52 g, od tega 0,48 g nasičenih ogljikovi hidrati: 2,88 g, od tega 1,32 g sladkorja beljakovine: 20,76 g sol: 0,63 g

Hranilna vrednost na 100 g:
energija: 1632 kJ / 390 kcal maščobe: 8,4 g, od tega 1,6 g nasičenih ogljikovi hidrati: 9,6 g, od tega 4,4 g sladkorja beljakovine: 69,2 g sol: 2,11 g

Uporablja se v raznoliki, uravnoteženi prehrani in kot del zdravega načina življenja
Priporočena dnevna količina beljakovin za športnike se giblje med 1,2 in 2 g / kg telesne teže na dan

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ekološka hrana vsebuje več hranil in je brez pesticidov. Neekološki proizvodi pogosto vsebujejo več umetnih arom, umetnih sladil (kot je aspartam) in konzervansov.
Genetska manipulacija izredno moti naš ekosistem in posledično vpliva na zdravje. Pesticidi na naše telo vplivajo na več načinov, na primer tako, da motijo naš hormonski sistem.
Jetra so zato podvržena večjemu stresu. Telo se mora bolj potruditi in zato potrebuje več energije za predelavo kemikalij, kar na splošno nima pozitivnega vpliva na nas, predvsem pa se pozna na športnih rezultatih.
Prehranska industrija za množično proizvodnjo posveča manj pozornosti ljudem in naravi, nenaravni postopki pa se uporabljajo za čim hitrejši in cenejši proizvod.
Pri ekološki hrani pa se izognemo vsem nepotrebnim dodatkom in kemikalijam, saj je izvor sestavin preverjen in proizvodni postopek strogo nadzorovan s strani neodvisnih organizacij. Tako je lahko zaupanje v kakovost organskih sestavin veliko večje kot pri neekoloških sestavinah.

Veliko športnikov se sooča s problemom slabe ali otežene prebave, problematično kožo z aknami in izpuščaji, bolečimi sklepi in mišicami, povečano utrujenostjo, zakisanostjo telesa, so brez volje in energije itd. Organska športna prehrana podpira bazično okolje v telesu, saj je zelo dobro prebavljiva, s tem je asimilacija hranil večja in kakovostnejša, posledično se izboljša energija, prebava, videz kože in vsesplošno počutje ter psiho-fizična pripravljenost.


TOP