FORGOT YOUR DETAILS?

Ekološka ovsena ploščica Innerme, Bio Oreščki in semena

  • 100% ekološko naravne sestavine
  • So neverjetno okusne, s sladkim pridihom brusničnega in agavinega sirupa

2.79 

Na zalogi

Šifra: 5430000532433 Kategorije: , ,
Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

Način uporabe:

  • Muesli ploščice so idealne za uživanje: pred, med ali po vadbi
  • Zdrav in okusen prigrizek

Podrobnosti o izdelku:

  • 40 g
  • Bio sezamova semena, bio agavin sirup, bio mandlji, bio indijski oreščki, bio bučna semena, bio brusnice, bio rižev sirup, bio oves, bio ajda
  • Brez konzervansov, rafiniranega sladkorja in nenaravnih arom ali barvil, saj to vašemu telesu ne naredi nobene usluge
  • Brez glutena

sestavine, alergeni, opozorila

Ovsena ploščica: sezamova semena *, agavin sirup *, mandljevi oreški *, indijski oreščki *, bučna semena *, brusnice *, riž sirup *, oves **, ajda
* certificirano ekološko kmetovanje ** in certificirano brez glutena

Saolcenter eksluzivni uvoznik za Slovenijo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ekološka hrana vsebuje več hranil in je brez pesticidov. Neekološki proizvodi pogosto vsebujejo več umetnih arom, umetnih sladil (kot je aspartam) in konzervansov. Genetska manipulacija izredno moti naš ekosistem in posledično vpliva na zdravje. Pesticidi na naše telo vplivajo na več načinov, na primer tako, da motijo naš hormonski sistem. Jetra so zato podvržena večjemu stresu. Telo se mora bolj potruditi in zato potrebuje več energije za predelavo kemikalij, kar na splošno nima pozitivnega vpliva na nas, predvsem pa se pozna na športnih rezultatih. Prehranska industrija za množično proizvodnjo posveča manj pozornosti ljudem in naravi, nenaravni postopki pa se uporabljajo za čim hitrejši in cenejši proizvod.
Pri ekološki hrani pa se izognemo vsem nepotrebnim dodatkom in kemikalijam, saj je izvor sestavin preverjen in proizvodni postopek strogo nadzorovan s strani neodvisnih organizacij. Tako je lahko zaupanje v kakovost organskih sestavin veliko večje kot pri neekoloških sestavinah.

Veliko športnikov se sooča s problemom slabe ali otežene prebave, problematično kožo z aknami in izpuščaji, bolečimi sklepi in mišicami, povečano utrujenostjo, zakisanostjo telesa, so brez volje in energije itd. Organska športna prehrana podpira bazično okolje v telesu, saj je zelo dobro prebavljiva, s tem je asimilacija hranil večja in kakovostnejša, posledično se izboljša energija, prebava, videz kože in vsesplošno počutje ter psiho-fizična pripravljenost.

Innerme v vseh izdelkih izbira samo sestavine najboljše kakovosti in najbolj zdrave proizvodne procese, za kar so bistvene organske sestavine. Posledica je pozitiven vpliv na naše zdravje in okolje. Naravno in ekološko nas podpira!


TOP