FORGOT YOUR DETAILS?

NI NA ZALOGI

Ekološka ovsena ploščica Innerme, Bio Superhrana

  • 100% ekološko naravne sestavine
  • So neverjetno okusne, s sladkim pridihom brusničnega in agavinega sirupa

2.79 

Ni na zalogi

Šifra: 5430000532457 Kategorije: , ,
Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

Način uporabe:

  • Muesli ploščice so idealne za uživanje: pred, med ali po vadbi
  • Zdrav in okusen prigrizek

Podrobnosti o izdelku:

  • 40 g
  • Bio agavin sirup, bio brusnice, bio sezamova semena, bio rozine, bio rižev sirup, bio indijski oreščki, bio sončnična semena, bio ovseni kosmiči, bio chia semena, bio kakav v zrnu, bio goji jagode, bio laneno seme
  • Brez konzervansov, rafiniranega sladkorja in nenaravnih arom ali barvil, saj to vašemu telesu ne naredi nobene usluge
  • Brez glutena

sestavine, alergeni, opozorila

Ekološka ploščica Superhrana: agavin sirup *, brusnice *, sezamova semena *, rozine, rižev sirup *, indijski oreščki *, sončnična semena *, ovseni kosmiči **, chia semena *, kakavovi zrnci *, goji jagode *, fizalis *, laneno seme *
* certificirano ekološko kmetovanje ** in certificirano brez glutena

Saolcenter eksluzivni uvoznik za Slovenijo

Pogosto zastavljena vprašanja

Ekološka hrana vsebuje več hranil in je brez pesticidov. Neekološki proizvodi pogosto vsebujejo več umetnih arom, umetnih sladil (kot je aspartam) in konzervansov. Genetska manipulacija izredno moti naš ekosistem in posledično vpliva na zdravje. Pesticidi na naše telo vplivajo na več načinov, na primer tako, da motijo naš hormonski sistem. Jetra so zato podvržena večjemu stresu. Telo se mora bolj potruditi in zato potrebuje več energije za predelavo kemikalij, kar na splošno nima pozitivnega vpliva na nas, predvsem pa se pozna na športnih rezultatih. Prehranska industrija za množično proizvodnjo posveča manj pozornosti ljudem in naravi, nenaravni postopki pa se uporabljajo za čim hitrejši in cenejši proizvod.
Pri ekološki hrani pa se izognemo vsem nepotrebnim dodatkom in kemikalijam, saj je izvor sestavin preverjen in proizvodni postopek strogo nadzorovan s strani neodvisnih organizacij. Tako je lahko zaupanje v kakovost organskih sestavin veliko večje kot pri neekoloških sestavinah.

Veliko športnikov se sooča s problemom slabe ali otežene prebave, problematično kožo z aknami in izpuščaji, bolečimi sklepi in mišicami, povečano utrujenostjo, zakisanostjo telesa, so brez volje in energije itd. Organska športna prehrana podpira bazično okolje v telesu, saj je zelo dobro prebavljiva, s tem je asimilacija hranil večja in kakovostnejša, posledično se izboljša energija, prebava, videz kože in vsesplošno počutje ter psiho-fizična pripravljenost.

Innerme v vseh izdelkih izbira samo sestavine najboljše kakovosti in najbolj zdrave proizvodne procese, za kar so bistvene organske sestavine. Posledica je pozitiven vpliv na naše zdravje in okolje. Naravno in ekološko nas podpira!


TOP