FORGOT YOUR DETAILS?

Ionski minerali | Nutura Spray

 • NUTURA® IONIC MINERALS je 100% naravno prehransko dopolnilo v razpršilu.
 • Edinstven mineralni sprej s širokim kompleksom ionskih mineralov za popolno absorpcijo najpomembnejših elementov.
 • Vsi minerali v NUTURA® IONIC MINERALS so ionizirani in ustrezajo pravilnemu ravnovesju, zaradi tega naravnega ravnovesja se izogne ​​presežku enega elementa, ki lahko privede do neravnovesja v drugem
 • V ionizirani obliki se elementi v sledovih popolnoma dobro absorbirajo na ravni celic, ker so osnovni minerali tako majhni, jih sluznica lahko celo absorbira neposredno v krvni obtok
 • Zagotavljajo boljšo električno prevodnost, komunikacijo med našimi celicami in primarnimi telesnimi funkcijami, zato so hranila bolje podprta, da pridejo tja, kjer jih najbolj potrebujejo
 • Z našo metodo končne absorpcije so minerali prisotni v našem telesu na celični ravni in se uporabljajo v stotinah procesov
 • Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml (30 dni)
 • Preberi blog: Ionski minerali

23.90 

Na zalogi

Šifra: 6060 Kategorije: , , ,
Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

Način uporabe:

 • Pred prvo uporabo pritisnite na pumpico 4 do 6 krat, da aktivirate razpršilo.
 • Nežno pretresite, razpršite v usta, 2 krat (1 x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4x dnevno.
 • Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml.
 • Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajo v tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih.
 • Primerno tudi za otroke od 1. leta dalje.
 • NUTURA® IONIC MINERALS vsebujejo vse zakonsko dovoljene minerale v najboljši vpojni obliki.

Podrobnosti o izdelku:

sestavine, alergeni, opozorila

Prečiščena voda, topilo: glicerol (veganski), emulgator: akacijev gumi, naravna aroma: meta, konzervans: kalijev sorbat, regulator kislosti: citronska kislina, naravno sladilo: steviol glikozid (stevija), kalcij (kalcijev klorid), magnezij (magnezijev klorid), bor (borova kislina), krom (kromov klorid), baker (bakrov sulfat), jod (kalijev jodid), železo (železo sulfat), mangan (manganov klorid), molibden (natrijev molibdat), fosfor (kalijev fosfat), kalij (kot kalijev klorid, jodid, fosfat in sorbat), selen (natrijev selenit), silicij (silicijev dioksid), žveplo (methylsufonylmethane – MSM), cink (cinkov klorid), klorid, natrij.

Kompleks ionskih in elektrolitov mineralov zagotavlja največjo stabilnost najboljših, naravno absorbcijskih mineralov. Vsak dnevni odmerek v povprečju vsebuje: kalcij, magnezij, bor, krom, baker, jod, železo, mangan, molibden, fosfor, kalij, selen, cink, klorid, natrij, silicij, žveplo (MSM).

Primerno za otroke od 1. leta dalje.
Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.
Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok.
Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.
Proizvajalec: Nutura Spray, Nizozemska.

Pogosto zastavljena vprašanja

Minerali niso nič drugega kot elementi – prav ti elementi, ki krasijo periodni sistem v učbeniku srednje šole za kemijo, kot so krom, magnezij, železo, cink itd. So elementi, ki sestavljajo celotno vesolje, to zemljo in vse na njej, vključno z vami. Vaše telo je resnično mojstrovina, ki je nastala iz istih elementov. Zato je pomembno, da svoje telo redno oskrbujete z elementi, ki jih dnevno porablja. Kemični in električni procesi se v vašem telesu pojavljajo vsak trenutek. Ti procesi lahko delujejo pravilno le, če se v vaš sistem nenehno dovaja pravilno ravnovesje mineralov. Železo za kri, žveplo za mišice, kalcij za kosti in združevanje številnih drugih elementov v uravnoteženih količinah v sledovih, pomagajo zagotoviti pravilno delovanje telesa.

Minerali se lahko vežejo na druge elemente. Ionski minerali so specifični nevezani elementi z električnim nabojem v raztopini, v tem primeru vodi. Mineralni delci so celo manjši od nanometra.
NUTURA® IONIC MINERALS SPRAY vsebuje 100 % ionske elementarne minerale na vodni osnovi v biološko razpoložljivi obliki.
Ključna točka za absorpcijo minerala je zagotoviti, da je v ionski obliki. Pri tem je glavni dejavnik, da je mineral nevezan, kar omogoča, da ga prepoznamo, absorbiramo in predelamo. Kot take je mogoče uporabiti manjše, varnejše in optimalne odmerke.

Zmožnost telesa za uporabo minerala je predvsem stvar velikosti delcev in vpojnosti oziroma biološke uporabnosti. Če so delci dovolj majhni, se ne morejo samo absorbirati v telesu, ampak dosežejo tudi absorpcijo na celični ravni. To je ključ do popolne uporabe prednosti in uporabnosti teh hranil.
Ker vodotopni minerali niso odvisni od prebavnih ali encimskih funkcij, so še posebej uporabni kot dnevni dodatek, zlasti za starejše in druge, ki potrebujejo dodatke teh pomembnih mineralov.

Absolutno. Če smo redno fizično aktivni (šport, fizično delo, pohodništvo…),se pogosto pojavlja utrujenost. Najpogostejši razlog je neravnovesje pravih živih mineralov. Največkratse jih nadomešča z neživimi,sintetični minerali, ki pa ne prinesejo rezultata. Znano je, da tudi neorganski minerali v zemlji niso zanimivi, dokler jih narava ne uporabi za rast in zaščito sadja ali zelenjave pred oksidacijo. Zato ne pijemo zemlje v smutijih, ampak jemo hrano, poleg tega je zemlja zaradi pretirane uporabe osiromašena in prava farmacevtska zakladnica vsega, razen tistega, kar bi potrebovali. Kadarsmo aktivni in se potimo, je na prvem mestu, da poskrbimo za regeneracijo. Samo tako lahko pridemo do optimalnega počutja. Da lahko uživamo prave žive ionske minerale čez cel dan ali med vadbo, je neprecenljivo,saj vodotopni minerali niso odvisni od prebavnih ali encimskih funkcij.

Ionske minerali lahko uporabljajo otroci od enega leta naprej. Za močne kosti, sklepe, zobe, lase, nohte.

Ostala primerna pršila za otroke od 1. leta dalje:
Vitamin C + cink
Otroški multi
Vitamin D3
Veganska Omega
Železo

NUTURA® IONIC MINERALS Spray ne vsebuje sladkorjev, glutena, umetnih barvil in arom ter živalskih stranskih proizvodov. Primerno za vegetarijance in vegane.

Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

PROTOKOL 4
1 – HITRA IN ODLIČNA ABSORPCIJA (PRŠIMO PO EN RSZPRŠEK, ODDALJENO 2-3 CM NA VSAKO LIČNICO)
2 – IZKORISTEK (PRŠIMO VEČKRAT NA DAN – 4 X PO 2 RAZPRŠKA NA DAN)
3 – SINERGIJA AKTIVNIH SESTAVIN
4 – ENOSTAVNA UPORABA KJERKOLI, KADARKOLI

1.del PROTOKOLA 4 (ABSORPCIJA) odlična absorpcija, netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub, več kot 90% absorbcija

2.del PROTOKOLA 4 (IZKORISTEK) odličen izkoristek ker večinoma uporabljamo prehranska dopolnila 1x dnevno, je njihov izkoristek zelo nizek uporaba na vsake 3-4 ure konstanten vnos hranil vzdržujemo primerno raven visiko bio razpoložljivih nutrientov v celem telesu zato govorimo o izkoristku na celični ravni

3.del PROTOKOLA 4 (SINERGIJA) sinergija sestavin poleg vitaminov, mineralov, aminokislin so v spreju tudi zelišča, ki potencirajo njihovo pozitivno delovanje zaobjame širok spekter delovanja, kije telesu ves čas na razpolago ne vsebujejo nobenih polnil, veziv, barvil…zato imate na dlani najčistejšo obliko vitaminov, mineralov… hermetično zaprto, kar ščiti pred svetlobo in kisikom, hranila ostanejo v svojem najvišjem potencialu

4.del PROTOKOLA 4 (UPORABA) enostavna uporaba vzamemo kamorkoli primerno za vse – družine, seniorji, rekreativci, športniki ne potrebujemo vode težave s požiranjem tablet želodčne težave (napihnjenost, zgaga, prebavne težave) primerno za okrevanje po posegih, pri slabotnih in kadar ne moremo zaužiti dovolj hrane

Netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki. Pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub!
Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

Infograf: Zanimiv prikaz skozi infograf za lažje razumevanje


TOP