FORGOT YOUR DETAILS?

Ionski minerali v spreju | Nutura Spray

NUTURA® IONIC MINERALS je 100% naravno prehransko dopolnilo v razpršilu, ki vsebuje vse zakonsko dovoljene minerale v najboljši vpojni obliki.

  • Edinstven mineralni sprej s širokim kompleksom ionskih mineralov za popolno absorpcijo najpomembnejših elementov.
  • Vsi minerali v NUTURA® IONIC MINERALS so ionizirani in ustrezajo pravilnemu ravnovesju, zaradi tega naravnega ravnovesja se izogne ​​presežku enega elementa, ki lahko privede do neravnovesja v drugem
  • V ionizirani obliki se elementi v sledovih popolnoma dobro absorbirajo na ravni celic, ker so osnovni minerali tako majhni, jih sluznica lahko celo absorbira neposredno v krvni obtok
  • Zagotavljajo boljšo električno prevodnost, komunikacijo med našimi celicami in primarnimi telesnimi funkcijami, zato so hranila bolje podprta, da pridejo tja, kjer jih najbolj potrebujejo
  • Z našo metodo končne absorpcije so minerali prisotni v našem telesu na celični ravni in se uporabljajo v stotinah procesov
  • Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml (30 dni)
  • Preberi blog: Ionski minerali

23.90 

Na zalogi

Šifra: 6060 Kategorije: , , ,

Prehranske informacije:

Sestavine, alergeni, opozorila

Prečiščena voda, topilo: glicerol (veganski), emulgator: akacijev gumi, naravna aroma: meta, konzervans: kalijev sorbat, regulator kislosti: citronska kislina, naravno sladilo: steviol glikozid (stevija), kalcij (kalcijev klorid), magnezij (magnezijev klorid), bor (borova kislina), krom (kromov klorid), baker (bakrov sulfat), jod (kalijev jodid), železo (železo sulfat), mangan (manganov klorid), molibden (natrijev molibdat), fosfor (kalijev fosfat), kalij (kot kalijev klorid, jodid, fosfat in sorbat), selen (natrijev selenit), silicij (silicijev dioksid), žveplo (methylsufonylmethane – MSM), cink (cinkov klorid), klorid, natrij.

Kompleks ionskih in elektrolitov mineralov zagotavlja največjo stabilnost najboljših, naravno absorbcijskih mineralov. Vsak dnevni odmerek v povprečju vsebuje: kalcij, magnezij, bor, krom, baker, jod, železo, mangan, molibden, fosfor, kalij, selen, cink, klorid, natrij, silicij, žveplo (MSM).

Primerno za otroke od 1. leta dalje.
Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.
Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok.
Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Uporaba: Pred prvo uporabo pritisnite na pumpico 4 do 6 krat, da aktivirate razpršilo. Nežno pretresite, razpršite v usta, 2 krat (1 x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4x dnevno. Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml. Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajo v tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih.

Primerno tudi za otroke od 1. leta dalje.

NUTURA® IONIC MINERALS vsebujejo vse zakonsko dovoljene minerale v najboljši vpojni obliki.

Podrobnosti o izdelku:

Natura Spray so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo. Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo.100% naravno prehransko dopolnilo v obliki spreja, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo.

Natura spray je eno prvih podjetij, kjer so začeli s prehranskimi dopolnili v pršilih in imajo za le-te globalni patent. So tudi edini, ki imajo protokol 4: absorpcija, izkoristek, sinergija, enostavna uporaba. S tem presegajo pojem prehranskih dopolnil. Dobimo najbolj čisto obliko brez kakršnih koli veziv in polnil. Najbolj priročno in hkrati popolno prehransko dopolnilo v spreju. Imajo več kot 90% absorpcijo in so mišljeni, da se jih ne pogoltne, ampak se vse absorbira v krvni obtok.

PROTOKOL 4
Posebna črpalka tvori mikro kapljice, tako visoki absorpcijsko prilagojeni priporočeni dnevni odmerki (PDV), oblika sestavin (vitaminov, mineralov, kofaktorjev in zelišč) in način uporabe (8 razprškov na dan oziroma 4 x po 2 na vsake 3 do 4 ure, česar se je priporočljivo držati). Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.Vsa naša (raz)pršila so v notranjosti prevlečena s certificiranim farmacevtskim premazom, da se prepreči stik z vsebino. Vse uporabljene materiale je mogoče reciklirati.

Proizvajalec: Nutura Spray, Nizozemska.

Pogosto zastavljena vprašanja

TOP