FORGOT YOUR DETAILS?

Kalcij + Magnezij v spreju | Nutura Spray

Sprej CalMag je 100% naravno prehransko dopolnilo kalcija in magnezija v razpršilu.

 • Vsebuje pa tudi vitamin C in D, ki absorbcijo mineralov še izboljšata!
 • Imajo več kot 90% absorpcijo in so mišljeni, da se jih ne pogoltne, ampak se vse absorbira v krvni obtok
 • CalMag nudi podporo kostem in centralnemu živčnemu sistemu
 • Kalcij in magnezij sta na voljo v pravilnih fizioloških razmerjih, kar lahko pomaga pri ohranjanju stalne oskrbe s temi esencialnimi elektroliti
 • Naravni mineralni viri iz več kot 12 zelišč
 • Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml (30 dni)

23.90 

Na zalogi

Šifra: 6007 Kategorije: , , , ,

Prehranske informacije:

Sestavine, alergeni, opozorila

Prečiščena voda, topilo: glicerol (veganski), naravni emulgator: akacijev gumi, magnezijev glukonat, kalcijev askorbat, lastniška zeliščna mešanica, naravna aroma, mešane arome, regulator kisline: citronska kislina, holekalciferol (vit.D3), konzervans: kalijev sorbat, naravno sladilo: steviol glikozid (stevija).

Vsebuje kalcij in magnezij. Vsebuje izvlečke iz: alfalfa, mačje mete, kajenskega popra, komarčka, ingverja, gotu kole, navadnega sleza, rdeče detelje, rožmarina, žajblja, belega hrasta, betoni lesa, (8.3 µg* vsakega).
Dnevni odmerek (8 pršil) v povprečju zagotavlja % priporočenega dnevnega vnosa: vitamin C 8mg 10%, vitamin D3 10µg 200%.

Opozorilo: Ni primerno za otroke do 1. leta starosti.

Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.
Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok.
Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže

Uporaba:

 • Pred prvo uporabo pritisnite na pumpico 4 do 6 krat, da aktivirate razpršilo .
 • Nežno pretresite, razpršite v usta, 2 krat (1x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4x dnevno.
 • Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml (30 dni).
 • Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajo v tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih.
 • Ne samo da so spreji bolj priročni, tudi tistim, ki imajo težave s prebavo omogočajo, dejansko korist od hranil.
 • Dobra praksa jemanja magnezija je, da jo vzamete zvečer skupaj z Omego 3. Poda izjemno absorpcijo in sproščujoč občutek, da je spanec toliko bolj prijeten.

Podrobnosti o izdelku:

Natura Spray so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo. Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo.100% naravno prehransko dopolnilo v obliki spreja, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo .

Natura spray je eno prvih podjetij, kjer so začeli s prehranskimi dopolnili v pršilih in imajo za le-te globalni patent. So tudi edini, ki imajo protokol 4: absorpcija, izkoristek, sinergija, enostavna uporaba. S tem presegajo pojem prehranskih dopolnil. Dobimo najbolj čisto obliko brez kakršnih koli veziv in polnil. Najbolj priročno in hkrati popolno prehransko dopolnilo v spreju. Imajo več kot 90% absorpcijo in so mišljeni, da se jih ne pogoltne, ampak se vse absorbira v krvni obtok.

PROTOKOL 4
Posebna črpalka tvori mikro kapljice, tako visoki absorpcijsko prilagojeni priporočeni dnevni odmerki (PDV), oblika sestavin (vitaminov, mineralov, kofaktorjev in zelišč) in način uporabe (8 razprškov na dan oziroma 4 x po 2 na vsake 3 do 4 ure, česar se je priporočljivo držati). Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.Vsa naša (raz)pršila so v notranjosti prevlečena s certificiranim farmacevtskim premazom, da se prepreči stik z vsebino. Vse uporabljene materiale je mogoče reciklirati.

Proizvajalec: Nutura Spray, Nizozemska.

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo.

Pogosto zastavljena vprašanja

TOP