FORGOT YOUR DETAILS?

Love Your Gut | Dnevni biotični kompleks za črevesno floro

  • LOVE YOUR GUT Daily Biotic Complex je sinbiotično ekološko prehransko dopolnilo, ki krepi dobre bakterije v črevesju, kar je osnova dobrega zdravja.
  • Vsebuje 10 milijard reproduktivnih črevesnih bakterij na kapsulo iz 21 klinično raziskanih bakterijskih sevov v kombinaciji z rastlinsko vlaknino inulinom iz ekoloških agav.
  • Vsak dan ponovno vzpostavi ravnovesje vaše prebave in dobrega počutja.
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
  • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
  • 60 kapsul = 60 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

69.90 

Na zalogi

Način uporabe:

Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode, zvečer, pred spanjem.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Love Your Gut, ekološko prehransko dopolnilo za črevesno floro.
Večina nas nima popolnega črevesja. Na ravnovesje bakterij v vašem mikrobiomu lahko vpliva vse, od antibiotikov do prehrane z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov in stresa. Z jemanjem izdelka LOVE YOUR GUT lahko ponovno vzpostavite ravnovesje. To je odličen preventivni ukrep za ohranjanje ravnovesja črevesne flore in prebave.

Le ena kapsula na dan
Stanje črevesne flore močno vpliva na vaše počutje. V črevesju vaše telo proizvaja nevrotransmiterje (t. i. hormone sreče), presnavlja hormone, nevtralizira patogene, odstranjuje toksine in celo proizvaja hranila. LOVE YOUR GUT je zato zasnovan za vsakodnevno nego črevesja in ga lahko jemljete vse življenje. Samo ena kapsula zvečer pred spanjem vsebuje optimalni dnevni odmerek 10 milijard CFU (enot, ki tvorijo kolonije). Tako lahko vsak dan brez večjega napora naredite nekaj za svojo črevesno floro.

Čista rastlinska ekološka prehranska vlakna
Vlaknine so bistvene tudi za normalno delovanje prebave in črevesne flore. Če uživate premalo vlaknin, lahko črevesne bakterije stradajo. Zato LOVE YOUR GUT vsebuje tudi rastlinsko vlaknino inulin iz ekološke agave. Bakterijam zagotavlja hrano takoj, ko pridejo v črevo.

21 raziskanih bakterijskih sevov
Obstaja na tisoče blagodejnih sevov bakterij; za LOVE YOUR GUT smo izbrali 21 najbolj znanstveno raziskanih laktobacilov in bifidobakterij za vašo črevesno floro. To so sevi, ki se naravno pojavljajo tudi v zdravem človeškem črevesju in dokazano pozitivno vplivajo na prebavo, dobro počutje in kožo. Vsaka kapsula vsebuje 10 milijard naravnih črevesnih bakterij za vsakodnevno podporo črevesni flori in prebavi. Za to število jamčimo do konca roka uporabnosti izdelka.

Vegansko, brez glutena in laktoze.
LOVE YOUR GUT je naravno brez aditivov. Ker bi to lahko povzročilo motnje v prebavnem traktu in črevesni flori. Naš dnevni biotski kompleks ne vsebuje alergenov, kot so mleko, laktoza, gluten ali fruktoza, kar je koristno za vašo prebavo. Z eno kapsulo LOVE YOUR GUT na dan želimo vašo črevesno floro nežno vrniti v zdravo ravnovesje.

Podrobnosti o izdelku:

Kako prepoznati naravne vitamine in minerale?
Pri izdelkih, ki vsebujejo vitamine in minerale iz 100 % naravnih sestavin, na seznamu sestavin NISO navedeni vitamini, temveč le rastlinski viri, ki zagotavljajo vitamine in minerale….

Sestavine: rastlinska vlakna Bio-inulin*, mešanica naravne črevesne flore Ogaenics: Bifidobacterium breve BR03 (DSM 16604), Lactobacillus plantarum LP01 (LMG P-21021), Bifidobacterium lactis BS01 (LMG P-21384), Lactobacillus 21384 (LMG P-21384) rhamnosus GG (ATCC 53103), Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537), Lactobacillus reuteri LRE02 (DSM 23878), Lactobacillus acidophilus LA02 (DSM 21717), Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537), Lactobacillus reuteri LRE02 (DSM 23878), Lactobacillus acidophilus LA02 (DSM 21717), Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537), Lactobacillus casei LC03 (DSM 27537), Lactobacillus acidophilus LA02 (DSM 21717), bakterija Lactobacillus rhamnobacillus rhamnobacillus rhamnobacillus rhamnobacillus16LP16LP112D20M .plantarum LP14 (DSM 33401) (LMG P-21020), Lactobacillus casei subsp. paracasei LPC00 (LMG P-21380), Lactobacillus crispatus LCR01 (DSM 24619), Lactobacillus salivarius CRL1328 (DSM 24441), Lactobacillus pentosus LPS01 (DSM 21980), Lactobacillus crispatus LCR01 (DSM 24619), Lactobacillus salivarius CRL1328 (DSM 24441), Lactobacillus pentosus LPS01 (DSM 21980), Lactobacillus pentosus LPS01 (DSM 21980), Lactobacillus crispatus LCR01 (DSM 24619) longum BL03 (DSM 16603), Bifidobacterium bifidum BB01 (DSM 22892), Streptococcus thermophilus FP04 (DSM 18616), Streptococcus thermophilus YO8 (DSM 17843), kapsula: hidroksiceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.
Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com

* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 42,4 g

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Da, lahko. Različne naravne bakterije v črevesju in rastlinske vlaknine so ključnega pomena za splošno zdravje, tudi med nosečnostjo.

Da, lahko.

Pri zelo redki (dedni) intoleranci na fruktozo se je treba izogibati inulinu, ker je polisaharid, ki nastaja iz fruktoze. Pri veliko pogostejši malabsorpciji fruktoze pa inulin ne predstavlja težave, saj se kot neprebavljiva prehranska vlaknina ne absorbira v kri. Zato se v tem primeru ni treba bati poslabšanja.

Lahko.

Da – vendar poskrbite, da je med jemanjem zdravila časovni interval približno dve uri.

Da, ta izdelek je narejen izključno iz naravnih črevesnih bakterij in rastlinskih vlaknin ter je varen za otroke, čeprav ni posebej oblikovan za otroke.

Ja. Vse naše koristne naravne bakterije v Love Your Gut so zamrznjene, da se izboljša njihova stabilnost. Takoj, ko bakterije v črevesju ponovno pridejo v stik s tekočino, ponovno zaživijo.

Da, kapsulo lahko vzamete tudi zjutraj takoj, ko vstanete na prazen želodec, in jo zaužijete s kozarcem vode. V tem primeru pa morate do zajtrka počakati vsaj 30 minut, da ne poslabšate prehajanja črevesnih bakterij skozi želodec.

Povečajte rezultate za želodčno in črevesno floro s kombinacijo Love Your Gut z našim rastlinskim Oillalala Skin Omega kompleksom, ki pozitivno vpliva na sluznice (npr. želodčno in črevesno sluznico) ali z vegansko, čisto rastlinsko Bone Nanza – Kalcijev kompleks, ki prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati, doseženi s tem, pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

“The use of probiotics in healthy volunteers with evacuation disorders and hard stools. A double blind, randomized, placebo-controlled study” Mario Del Piano , Stefania Carmagnola, Andrea Anderloni, Silvano Andorno, Marco Ballarè, Marco Balzarini, Franco Montino, Marco Orsello, Michela Pagliarulo, Massimo Sartori, Roberto Tari, Filomena Sforza, Lucio Capurso;J Clin Gastroenterol, 2010; 44(8): S30-34

“Probiotics as a Novel Adjuvant Approach to Atopic Dermatitis” Giuseppina Manzotti, Enrico Heffler, and Filippo Fassio, Journal of Contemporary Immunology. (2014) Vol. 1 No. 2 pp. 57-66

“A new chance of preventing winter diseases by the administration of synbiotic formulations.” Fabrizio Pregliasco, Giovanni Anselmi, Luigi Fonte, Francesca Giussani, Stefano Schieppati, Lidia Soletti, J Clin Gastroenterol, 2008 Sep;42 Suppl 3 Pt 2:S224-33

“Probiotics and antibiotic-associated diarrhea in children: A review and new evidence on Lactobacillus rhamnosus GG during and after antibiotic treatment” Cecilia Mantegazzaa, Paola Molinarib, Enza D’Auriaa, Micol Sonninoa, Lorenzo Morellib, Gian Vincenzo Zuccottia, Pharmacol Res.. 2018 Feb;128:63-72.


TOP