FORGOT YOUR DETAILS?

Tame the Flame | Kompleks kurkume

 • Ekološko prehransko dopolnilo, ki združuje visok odmerek vrhunskega izvlečka ekološke kurkume in ekološke kurkume v prahu.
 • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
 • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
 • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
 • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
 • 60 kapsul = 60 dni.
 • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

54.90 

Na zalogi

Šifra: 4260411221135 Kategorije: , ,

Način uporabe:

 • Zaužijte 1 kapsulo dnevno, s kozarcem vode ob obroku.
 • Ni primerno za nosečnice in doječe matere.
 • Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.
 • Ni primerno, če imate žolčne kamne.
 • Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Podrobnosti o izdelku:

Sestavine: izvleček ekološke kurkume* in ekološka kurkuma v prahu* (Curcuma longa L.), izvleček ekološkega črnega popra* (Piper nigrum), kapsula: hidroksipropil metil celuloza.

Prehranske informacije:
1 kapsula /dan % PDV**

Izvleček ekološke kurkume (50:1)* 316 mg
Ekološka kurkuma v prahu* 300 mg –
Skupaj kurkuminoidi, 315 mg –
od tega
Kurkumin 236 mg
Bisdemetoksikurkumin 45 mg
Demetoksikurkumin 6 mg

Izvleček ekološkega črnega popra* 5,3 mg
od tega
Piperin 5 mg

* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 43,17 g

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001.

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Da, ta izdelek je bil celo posebej zasnovan ob upoštevanju potreb nosečnosti.

Da.

Prosimo, da se o tem pogovorite s svojim zdravnikom, ker vam bo znal svetovati, ali vaše telo potrebuje toliko železa med nosečnostjo ali vam ga primanjkuje.

Ne, železo je rastlinsko železo, ne hemsko železo. Zaradi svoje naravnosti pa vsebuje vse encime in sohranila ter naravni vitamin C, ki so potrebni za transport in absorpcijo. Zaradi tega se tudi lažje absorbira.

Če menite, da bi lahko uživali dodatek železa zaradi močnih menstruacij, priporočamo, da zdravnik preveri raven železa in se potem odločite. Če je dodajanje železa smiselno za vas, sta dobra izbira Feed Your Blood ali Iron Maid, odvisno od vaših potreb.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati, doseženi s tem, pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

Worldwide prevalence of anaemia McLean, E., Cogswell, M., Egli, I., Wojdyla, D., & De Benoist, B. (2009). WHO Vitamin and Mineral Nutrition Information System, 1993–2005. Public Health Nutrition, 12(4), 444-454


TOP