FORGOT YOUR DETAILS?

Veganska Omega | Nutura Spray

 • NUTURA® Ocean Omega je 100% naravno prehransko dopolnilo v razpršilu.
 • Naša hrana pogosto kaže na pomanjkanje omega-3 maščobnih kislin, v Nutura® Ocean Omega so kombinirane polinenasičene maščobne kisline omega-3 (linolenska kislina) in omega-6 (linolna kislina).
 • Ti dve maščobni kislini se pridobivata iz spiruline, modro-zelene alge, ki jo najdemo na različnih lokacijah po svetu, in lanenega semena, rastline, katere gojenje sega v starodavni Egipt
 • Primerno za otroke od 1. leta dalje
 • Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml (30 dni)
 • Preberi: Vitamin in minerali
  Infograf: Protokol 4

23.90 

Kategorije: , , ,
Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

Način uporabe:

 • Pred prvo uporabo pritisnite na pumpico 4 do 6 krat, da aktivirate razpršilo.
 • Nežno pretresite, razpršite v usta, 2 krat (1 x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4x dnevno.
 • Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml.
 • Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajo v tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih.
 • Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo.
 • Večina nas ne zaužije dovolj omega-3 maščobnih kislin, ki jih najdemo predvsem v ribah, v zadnjih letih jih zato vedno bolj priporočajo nosečnicam in doječim materam, ter otročkom. Zaradi obsežnih in številnih raziskav ugotavljajo, da je varen in zelo priporočljiv prehranski dodatek za vso družino, spremlja nas lahko skozi celoten razvoj. Tisti, ki pa se prehranjujete vegansko, pa imate s tem sprejem, enkratno možnost zadostnega vnosa brez živalskih sestavin.
 • Vitamin E, olje iz lanenih semen, ekstrakt spiruline. Primerno tudi za otroke od 1. leta dalje.

Podrobnosti o izdelku:

Prečiščena voda, topilo: glicerol (veganski), emulgator: akacijev gumi, d-alfa-tokoferil acetat (vit.E), ekološko laneno olje, izvleček spiruline, naravna aroma: limona, alkohol, naravno sladilo: steviol glikozid (stevija), konzervans: kalijev sorbat.

Vitamin E 7 mg 58% PDV, laneno olje 4 mg *PDV (vir esencialnih maščobnih kislin), izvleček spiruline 30 mg *PDV. *PDV = Priporočen dnevni vnos ni določen.

Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.
Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok.
Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.
Proizvajalec: Nutura Spray, Nizozemska.

Pogosto zastavljena vprašanja

Esencialne maščobne kisline imajo številne funkcije v telesu. Med drugim podpirajo nastanek skupine spojin, znanih prostaglandinov, ki so odgovorni za številne učinke po telesu.
Večkrat nenasičene maščobne kisline lahko prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.
NUTURA® OCEAN OMEGA pršilo vsebuje tudi veliko količino vitamina E, ki pomaga zaščititi celice pred oksidativnimi poškodbami.

Vsako maščobo sestavljajo t.i. maščobne kisline, ki so lahko nasičene ali nenasičene (glede na kemijsko sestavo). Vsaka od njih ima v človeškem telesu drugačno vlogo, zato tudi živila vrednotimo glede na vsebnost posameznih maščobnih kislin.

Med najkoristejšimi maščobnimi kislinami so omega-6 in omega-3. Potrebe po prvih hitro zadovoljimo z običajno prehrano, medtem ko omega-3 predstavljajo problem. Nahajajo se le v mastnih ribah in njihovih oljih.

Omega-3 maščobne kisline povezujemo z zdravjem srca in ožilja, pa tudi z delovanjem možganov in vida. Pomebne so tudi pri razvoju otrok in razvoju ploda v nosečnosti.

Strokovnjaki omega-3 priporočajo tudi nosečnicam in doječim materam. Mnoge študije so namreč potrdile koristnost zadostnega vnosa DHA in EPA za pravilen razvoj možganov in očesne mrežnice ploda. Pri tem ima DHA pomembnejšo vlogo, še posebej v zadnjem trimesečju.

Vsebuje EPA in DHA, ki prispevata k naslednjemu:
– normalno delovanje možganov
– normalen vid
– normalen krvni tlak
– vzdrževanje normalne ravni trigliceridov v krvi
– normalno delovanje srca

Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

PROTOKOL 4
1 – HITRA IN ODLIČNA ABSORPCIJA (PRŠIMO PO EN RSZPRŠEK, ODDALJENO 2-3 CM NA VSAKO LIČNICO)
2 – IZKORISTEK (PRŠIMO VEČKRAT NA DAN – 4 X PO 2 RAZPRŠKA NA DAN)
3 – SINERGIJA AKTIVNIH SESTAVIN
4 – ENOSTAVNA UPORABA KJERKOLI, KADARKOLI

1.del PROTOKOLA 4 (ABSORPCIJA) odlična absorpcija, netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub, več kot 90% absorbcija

2.del PROTOKOLA 4 (IZKORISTEK) odličen izkoristek ker večinoma uporabljamo prehranska dopolnila 1x dnevno, je njihov izkoristek zelo nizek uporaba na vsake 3-4 ure konstanten vnos hranil vzdržujemo primerno raven visiko bio razpoložljivih nutrientov v celem telesu zato govorimo o izkoristku na celični ravni

3.del PROTOKOLA 4 (SINERGIJA) sinergija sestavin poleg vitaminov, mineralov, aminokislin so v spreju tudi zelišča, ki potencirajo njihovo pozitivno delovanje zaobjame širok spekter delovanja, kije telesu ves čas na razpolago ne vsebujejo nobenih polnil, veziv, barvil…zato imate na dlani najčistejšo obliko vitaminov, mineralov… hermetično zaprto, kar ščiti pred svetlobo in kisikom, hranila ostanejo v svojem najvišjem potencialu

4.del PROTOKOLA 4 (UPORABA) enostavna uporaba vzamemo kamorkoli primerno za vse – družine, seniorji, rekreativci, športniki ne potrebujemo vode težave s požiranjem tablet želodčne težave (napihnjenost, zgaga, prebavne težave) primerno za okrevanje po posegih, pri slabotnih in kadar ne moremo zaužiti dovolj hrane

Je. Od 1.leta dalje.

Netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki. Pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub!
Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.


TOP