FORGOT YOUR DETAILS?

Vitamin C in cink v spreju | Nutura Spray

NUTURA® Vitamin C + Cink je 100% naravno prehransko dopolnilo v razpršilu.

  • Primerno tudi za otroke od 1. leta naprej.
  • Vsebuje vitamin C iz AMLE: znana kot indijska kosmulja in po naravi vsebuje najvišje ravni vitamina C in bioflavonoidov, iz ekološke pridelave, kjer se ne uporabljajo pesticidi ali druge škodljive snovi
  • Cinkov glukanat je v raziskavah pri podpiranju imunskega sistema na 1. mestu
  • Imunski spodbujevalec in antioksidant vitamin E ter esencialni aminokislini L-lizin in glicin dopolnjujeta mešanico, pri čemer vsak dodaja svoje edinstvene prednosti
  • Vsebuje: vitamin E, vitamin C (iz plodov Amla), cink, L-lizin, L-glicin, izvleček šipka (bioflavonoidi)
  • Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml (30 dni)

23.90 

Na zalogi

Šifra: 6006 Kategorije: , , , ,

Prehranske informacije:

Sestavine, alergeni, opozorila

Prečiščena voda, sladilo / topilo: rastlinski glicerol, natrijev L-askorbat (vit.C), D-alfa-tokoferil acetat (vit. E), cinkov glukonat, L-lizin hidroklorid, naravne arome: poprova meta, vanilija & sladki koren (monoamonijev glicirizinat), naravni emulgator: akacijev gumi, glicin, naravno sladilo: steviol glikozid (stevija), regulator kislosti: citronska kislina, konzervans: kalijev sorbat, izvleček iz šipka.

Vitamin E 10 mg α-TE 84% PDV, vitamin C 30 mg 38% PDV, L-lizin 3,3 mg *PDV, glicin 1,7 mg *PDV, cink 1,5 mg 15% PDV. Vsebuje bioflavonoide iz šipka (0,2 mg *PDV). *PDV = priporočen dnevni vnos ni določen.

Ne prekoračiti priporočenega odmerka.
Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.
Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok.
Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Uporaba: Pred prvo uporabo pritisnite na pumpico 4 do 6 krat, da aktivirate razpršilo. Nežno pretresite, razpršite v usta, 2 krat (1 x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4x dnevno. Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml. Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajo v tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih. Ne samo da so spreji bolj priročni, tudi tistim, ki imajo težave s prebavo omogočajo, dejansko korist od hranil.

Vitamin C je bistveno hranilo, ki ga telo ne more proizvesti ali shraniti. Zato je nujno, da dobimo prave količine vitamina C iz hrane ali prehranskih dopolnil.

Študije so pokazale, da vitamin C zagotavlja potrebna hranila za tvorbo kolagena, glavne beljakovinske snovi v človeškem telesu. Znano je, da je vitamin C koristen za elastičnost krvnih žil.

Sprej je primeren za otroke od 1. leta naprej.

Podrobnosti o izdelku:

Natura Spray so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo. Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo.100% naravno prehransko dopolnilo v obliki spreja, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo.

Natura spray je eno prvih podjetij, kjer so začeli s prehranskimi dopolnili v pršilih in imajo za le-te globalni patent. So tudi edini, ki imajo protokol 4: absorpcija, izkoristek, sinergija, enostavna uporaba. S tem presegajo pojem prehranskih dopolnil. Dobimo najbolj čisto obliko brez kakršnih koli veziv in polnil. Najbolj priročno in hkrati popolno prehransko dopolnilo v spreju. Imajo več kot 90% absorpcijo in so mišljeni, da se jih ne pogoltne, ampak se vse absorbira v krvni obtok.

PROTOKOL 4
Posebna črpalka tvori mikro kapljice, tako visoki absorpcijsko prilagojeni priporočeni dnevni odmerki (PDV), oblika sestavin (vitaminov, mineralov, kofaktorjev in zelišč) in način uporabe (8 razprškov na dan oziroma 4 x po 2 na vsake 3 do 4 ure, česar se je priporočljivo držati). Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.Vsa naša (raz)pršila so v notranjosti prevlečena s certificiranim farmacevtskim premazom, da se prepreči stik z vsebino. Vse uporabljene materiale je mogoče reciklirati.

Proizvajalec: Nutura Spray, Nizozemska.

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo.

Pogosto zastavljena vprašanja

TOP