FORGOT YOUR DETAILS?

NI NA ZALOGI

Beauty Fuel | Bio kompleks za sijočo kožo

  • Izključno rastlinsko ekološko prehransko dopolnilo za zaščito kože pred soncem in drugimi radikali, ki preprečujejo prezgodnje staranje kože in izgubo kolagena.
  • Dnevni odmerek vsebuje 492 mg ekološke tremele kot rastlinske alternative hialuronski kislini, 80 mg ekološkega vitamina C (= 100 % PDV), ekološki OPC, ekološki silicij, rastlinski vitamin A (t. i. retinol) in klinično raziskan ekološki izvleček melone Holimel®.
  • BEAUTY FUEL ščiti kožo pred prostimi radikali, spodbuja obnavljanje celic, podpira tvorbo kolagena in za 16 % poveča lastno zaščito kože pred UV-žarki.
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
  • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
  • 60 kapsul = 30 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

59.90 

Ni na zalogi

Šifra: 4260411220039 Kategorije: , , , ,

Način uporabe:

Zaužijte dve kapsuli dnevno s kozarcem vode ob obroku.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Ekološka hranila, ki ščitijo pred staranjem kože in izgubo kolagena.
BEAUTY FUEL Skin Radiance Complex uporablja čiste rastlinske sestavine za preventivno preprečevanje nastajanja oksidativnega stresa, ki povzroča prezgodnje staranje kože in globoke poškodbe kolagena. BEAUTY FUEL vsebuje ekološko tremelo, rastlinski vitamin A, ekološki vitamin C, ekološki silicij, ekološki OPC in klinično raziskane rastlinske antioksidante iz ekoloških melon. Idealen je za podaljšanje mladostnega videza in enakomerne polti vaše kože.

Ščiti pred prostimi radikali
BEAUTY FUEL podpira zaščito celic z rastlinskimi antioksidanti, kot je ekološki vitamin C iz ekoloških sadežev amle. OPC, polifenol iz skorje ekološkega finskega bora, in klinično raziskani Holimel® iz ekoloških melon ščitita in ohranjata lepoto vaše kože, medtem ko naravna antioksidativna obramba telesa (SOD, katalaza in glutation peroksidaza) deluje proti oksidativnemu stresu in vnetjem ter upočasnjuje staranje kože.

Spodbuja regeneracijo celic
Staranje kože lahko počaka: Beauty Fuel zagotavlja 58 odstotkov dnevnega odmerka vitamina A v rastlinski obliki. Mešani karotenoidi so naravni in varni predhodniki vitamina A. Ta stimulira fibroblaste v globljem sloju kože in spodbuja obnavljanje celic. Predstavljajte si ga kot zeliščni serum z retinolom v kapsuli.

UV-zaščita in boljša mikrocirkulacija
Klinično raziskano zelišče Holimel® iz ekoloških melon ščiti pred staranjem kože zaradi izpostavljenosti soncu in zavira sončne opekline. Poveča odpornost kože proti UV-žarkom za 16 odstotkov in za 72 odstotkov zmanjša poškodbe kože že po 32 dneh uporabe. Po študijah lahko polifenol OPC v izdelku BEAUTY FUEL izboljša mikrocirkulacijo kože, saj poveča prepustnost kapilar. Zato je koža bolje preskrbljena s hranilnimi snovmi in je videti bolj zdrava.

Podpira tvorbo kolagena
Sadež amle je eno najpomembnejših rastlinskih zdravil v ajurvedskem nauku, kjer se uporablja tudi za kožo in za upočasnitev staranja kože. Ekološka amla v BEAUTY FUEL zagotavlja 100 odstotkov dnevnega odmerka rastlinskega vitamina C, ki prispeva k tvorbi kolagena za zdravo kožo. To preprečuje nastanek gub.

Podrobnosti o izdelku:

Kako prepoznati naravne vitamine in minerale?
Pri izdelkih, ki vsebujejo vitamine in minerale iz 100 % naravnih sestavin, na seznamu sestavin NISO navedeni vitamini, temveč le rastlinski viri, ki zagotavljajo vitamine in minerale….

Sestavine: ekološki izvleček gob srebrnega trsa* (Tremella fuciformis), ekološki izvleček amle* (Emblica officinalis), ekološki izvleček borovega lubja* (Pinus sylvestris), ekološki izvleček bambusovih kalčkov* (Bambusa arundinacea), izvleček zelenih alg (Dunaliella salina), ekološka melona ekstrakt* (Cucumis melo), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Ni primerno za nosečnice.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com


* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 30,1 g

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Te formule ne priporočamo med nosečnostjo. Če želite podpreti svojo lepoto med nosečnostjo, vam priporočamo OILALALA Bio Skin Omega Complex.

Da, BEAUTY FUEL Bio Skin Radiance Komplex lahko jemljete med dojenjem.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati, doseženi s tem, pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

V eni študiji je SOD iz Beauty Fuel zmanjšal tveganje za sončne opekline za 16 % in s tem zmanjšal poškodbe kože, ki vplivajo na staranje kože (fotostaranje).
“A Specific Melon Concentrate Exhibits Photoprotective Effects from Antioxidant Activity in Healthy Adults” L. Egoumenides (2018)

Rezultat druge študije dokazuje, da OPC iz izvlečka borovega lubja v enakem odmerku kot v Beauty Fuel vodi do znatnega izboljšanja svetlobnih poškodb, kot so pigmentne lise, pri 71 % preizkušancev (metoda: dermatološke ocene digitalne slike).
“Oral administration of French maritime pine bark extract (Flavangenol(®)) improves clinical symptoms in photoaged facial skin.” Minao Furumura, Noriko Sato, Nobutaka Kusaba, Kinya Takagaki, and Juichiro Nakayama (2012)


TOP