FORGOT YOUR DETAILS?

Celično aktivni liposomski glutation

Liposomski glutation Cytoplan: vrelec mladosti in dobrega počutja.

  • Vsebuje N-acetil L-karnitin, alfa lipoično kislino, ginko bilobo, izvleček listov rožmarina, celično aktivni glutation in resveratrol.
  • Močna antioksidativna formula za zaščito celic pred prostimi radikali in zaviranje znakov staranja.
  • Zagotavlja glutation v liposomski obliki za optimalno absorpcijo.
  • Najmočnejši antioksidant
  • Bioaktivno. Vegansko.
  • Brez GSO, pšenice, glutena, soje, mlečnih izdelkov, dodanega sladkorja, barvil in arom.
  • 60 kapsul = 30-60 dni

64.60 

Šifra: 5060202183944 Kategorije: , , , , ,

Prehranske informacije:

Sestavine: liposomski glutation (fosfatidilholin, palmitinska kislina, oleinska kislina), N-acetil L-karnitin, alfa lipoična kislina, resveratrol (iz izvlečka japonskega dresnika), izvleček ginkgo bilobe, izvleček listov rožmarina, silicijev dioksid, hidroksipropilmetilceluloza (ovojnica kapsule).

1 kapsula v povprečju nudi: liposomski glutation 250 mg*, N-acetil L-karnitin 200 mg*, alfa lipoična kislina 100 mg*, resveratrol 50 mg*, izvleček ginkgo bilobe 50:1 (enakovredno 1.250 mg celega ginka) 25 mg*, izvleček listov rožmarina 10:1 (enakovredno 125 mg celega rožmarina) 12,5 mg*. *ni PDV.

Uporaba: 1-2 kapsuli na dan s hrano kot prehransko dopolnilo ali po priporočilu zdravnika.
Uporablja se v protokolu Bredesen (za aktivno obravnavo Alzheimerjeve bolezni).

Dokazano je da dodatki glutationa morajo biti v “liposomski” obliki, da lahko prehajajo celične membrane in se uporabljajo v celicah.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Opozorila: kontraindikacije – ljudje, ki jemljejo zdravila na recept, se morajo pred jemanjem tega dodatka posvetovati s svojim zdravnikom. Ni primerno za nosečnice.

Hraniti na hladnem in suhem prostoru.

 

Podrobnosti o izdelku:

Liposomski glutation Cytoplan – vrelec mladosti in dobrega počutja

Antioksidanti ščitijo celice pred prostimi radikali, ki povzročajo staranje in bolezni. Cell-Active Glutathione Complex vsebuje antioksidante in N-acetil L-karnitin, ki sodeluje pri proizvodnji energije v celicah.

N-acetil L-karnitin: pomembna aminokislina, ki je bistvena sestavina energijske presnove. Njena najpomembnejša funkcija je prenos maščobnih kislin v mitohondrije mišičnih celic, vključno s srčno mišico, za oksidacijo. Mitohondriji so celične elektrarne, ki proizvajajo energijo, ki jo celica potrebuje za izvajanje svojih presnovnih dejavnosti

Alfa lipoična kislina: antioksidant, ki skupaj z drugimi hranili, kot so vitamini C, E in glutation, ščiti celice pred prekomernim številom prostih radikalov. Topna je tako v vodi kot v tkivih na osnovi lipidov, telo pa jo uporablja za presnovo hrane in proizvodnjo energije.

Glutation: pomemben antioksidant, ki je naravno prisoten v vsaki celici v telesu in zagotavlja zaščito pred prostimi radikali in peroksidi. Ta antioksidant je bistvenega pomena za popolno delovanje celične obrambe in imunskega sistema. Ima tudi pomembno vlogo pri razstrupljanju ter zdravem delovanju jeter in črevesja.

Že v antični Grčiji je bilo znano, da rožmarin podpira spomin. Ime izvira iz “ros marinos” ali “morski pršec” zaradi lepih bledo modrih cvetov, ki plešejo na temnozelenih valovih rožmarinovega grma na grških pobočjih.

Kako nam lahko glutation pomaga?

Raziskave so pokazale da liposomski glutation lahko zmanjšuje oksidativni stres, lahko zmanjša poškodbe celic pri alkoholni in nealkoholni maščobni bolezni jeter, lahko izboljša odpornost na inzulin, lahko prinese olajšanje pri luskavici, lahko izboljša gibljivost pri bolnikih s periferno arterijsko boleznijo, lahko pomaga telesu v boju proti avtoimunskim boleznim, lahko zmanjša simptome bolezni dihal,…več o učinkih glutationa preberite v našem blogu: Glutation: vrelec mladosti in dobrega počutja!

Podjetje Cytoplan je v celoti v lasti dobrodelne organizacije, kar pomeni, da se lahko odločamo po naših načelih in ne v iskanju dobička. Pomeni tudi, da vsakič, ko kupite naše izdelke, prispevate k družbenim spremembam z dobrimi razlogi, ki jih vodi Fundacija AIM. Zdravje in vitalnost obravnavamo kot osnovno pravico. Biti morajo dostopni vsem. Zato vse naše izdelke vedno ponujamo po poštenih in razumnih cenah.

Proizvajalec: Cytoplan ltd., Hanley Swan, Worcester WR8 0DX.

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo.

TOP