FORGOT YOUR DETAILS?

Bone Nanza | Ekološki kalcijev kompleks

  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
  • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
  • 120 kapsul = 60 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

54.90 

Na zalogi

Šifra: 4260411220166 Kategorije: , , , , , ,

Način uporabe:

Zaužijte dve kapsuli dnevno s kozarcem vode ob obroku.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Podrobnosti o izdelku:

Sestavine: ekološke apnenčaste alge v prahu (Lithothamnium sp)*, izvleček ekološkega lišaja* (Cladonia rangiferina), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza

Bone Nanza vsebuje približno 8,5 µg (mikrogramov) naravnega joda na dnevni obrok.

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com


* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 123 g

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Vsebuje 5 ug (200 ie) vitamina D3 kot sofaktorja za boljšo absorpcijo kalcija v krvni obtok. Za smiseln dodatek vitamina D pa potrebujete več sončnega vitamina. Dodatek vitamina D je uradno priporočljiv jeseni in pozimi. Če ste dalj časa v zaprtih prostorih, ste starejši, imate temno kožo ali ste noseči ali dojite, bi morali dopolnjevati vse leto.

Rastlinski kalcij, ki ga najdemo v rdečih algah Lithothamnium, je organsko oblikovan kalcijev karbonat, ki se po obliki in fini strukturi razlikuje od kalcijevega karbonata iz anorganskega vira, na primer apnenca. Ekološki kalcij iz rdečih alg lahko človeški organizem še posebej dobro absorbira zaradi njegove vezave na aminokisline. Vsebnost elementarnega kalcija v Bone Nanza je 602 mg na dnevni obrok.

Naš priporočeni odmerek 2 kapsul zagotavlja 602 mg kalcija. V večini primerov je to idealna količina za dopolnitev prehrane (skupno dnevno potrebo za odrasle je Nemško društvo za prehrano določilo na 1000 mg). Naša formula zagotavlja naravni kalcij, ki ga telo bolje absorbira kot tradicionalni kalcij iz apnenca. Ključni za absorpcijo kalcija so hranilni “sofaktorji”, ki jih najdemo v naši formuli, zaradi česar je absorpcijska sposobnost tega izdelka veliko boljša od mnogih drugih izdelkov na trgu, ki zagotavljajo kalcij samo kot eno hranilo. Vendar pa lahko po potrebi dodate več kalcija.

Da.

Ja, ta dva izdelka sta odlična kombinacija.

Da, to je dobra ideja, če je najstnik vegan ali je imel hitro rast. Idealen je tudi po zlomu kosti.

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) meni, da je 2.500 mg kalcija na dan dovoljen skupni vnos za odrasle. Bone Nanza vsebuje 602 mg rastlinskega kalcija na dnevni odmerek. Če se prehranjujete normalno, ni nevarnosti prevelike zaloge.

Ekološke apnenčaste alge, ki so uporabljene za trenutno serijo Bone Nanze, zagotavljajo 8,5 mikrogramov (µg) joda na dnevno porcijo (2 kapsuli).


TOP