FORGOT YOUR DETAILS?

Calm A Lama | Rastlinski ekološki magnezij

  • Izključno zeliščno ekološko prehransko dopolnilo z dragocenim ekološkim magnezijem iz ekoloških alg.
  • Vsebuje 168 mg čistega rastlinskega magnezija na kapsulo.
  • Podpira delovanje mišic in delitev celic, blagodejno vpliva na obremenjene živce in psiho, zmanjšuje utrujenost in obnavlja ravnovesje elektrolitov v telesu.
  • Idealen za čas stresa, športa in PMS.
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
  • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
  • 60 kapsul = 60 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

44.90 

Šifra: 4260411220350 Kategorije: , , , , , Oznaka:

Način uporabe:

Zaužijte eno kapsulo zvečer s kozarcem vode ob obroku.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Ekološki magnezij za mišice, psiho in živce.
CALM A LAMA je rastlinsko ekološko prehransko dopolnilo, ki zagotavlja ekološki magnezij iz ekoloških zelenih alg za zdravo delovanje mišic, psihe in živcev. To je še posebej pomembno za ljudi, ki so veliko pod stresom ali so redno telesno dejavni. Dodatni magnezij lahko koristijo tudi najstniki in ženske z menstrualnim ciklusom.

100 % iz ekoloških zelenih alg
Rastlinski magnezij za CALM A LAMA izvira iz divjih ekoloških zelenih alg, pridelanih v skladu s strogimi trajnostnimi standardi. Ta magnezij telo optimalno prepozna in absorbira kot hrano, da bi se razvil njegov učinek v telesu. Poleg 168 mg ekološkega rastlinskega magnezija na kapsulo vsebuje CALM A LAMA celoten spekter hranil ekoloških zelenih alg, npr. pomembne rastlinske snovi.

Regeneracija po treningu
Med vadbo potrebujete 10-20 % več magnezija kot v mirovanju, odvisno od dejavnosti. Dodatni magnezij pomaga vzpostaviti ravnovesje elektrolitov v telesu. Podpira tudi delovanje mišic in pomaga zmanjšati utrujenost po vadbi ter ohranjati zdravo raven energije.

Duševno počutje
Hektično vsakdanje življenje, polno stresnih dejavnikov in obremenitev, vodi k povečani porabi magnezija. Naš ekološki magnezij kot pomirjujoče hranilo je idealen za podporo duševnemu počutju, obremenjenim živcem in psihi. Pri ženskah so klinične študije pokazale, da lahko dodatek magnezija izboljša tudi simptome PMS.

Sproščena energija za vsak dan
Kot osnovni gradnik za energijsko presnovo “celičnih elektrarn” (mitohondrijev) bio magnezij v CALM A LAMA vpliva na vašo telesno in duševno zmogljivost ter zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Zagotavlja vam stabilno energijo čez dan, zvečer pred spanjem pa vam pomaga sprostiti mišice.

Podrobnosti o izdelku:

Kako prepoznati naravne vitamine in minerale?
Pri izdelkih, ki vsebujejo vitamine in minerale iz 100 % naravnih sestavin, na seznamu sestavin NISO navedeni vitamini, temveč le rastlinski viri, ki zagotavljajo vitamine in minerale….

Sestavine: ekološki izvleček zelenih alg* (Ulva lactuca) Kapsula: hidroksipropil metilceluloza
Calm A Lama vsebuje približno 30 µg (mikrogramov) naravnega joda na kapsulo.

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com


* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 41,7 g

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Lahko.

Lahko.

Naš rastlinski magnezij prihaja iz ekoloških alg, zato so njegove koristi enake kot pri magneziju iz drugih naravnih virov hrane.

Priporočamo jemanje magnezija zvečer, da zaradi sprostitve mišic lažje zaspite. Vendar ga lahko jemljete tudi čez dan za izboljšanje ravni energije, saj ne povzroča zaspanosti.

Ne, za razliko od številnih sintetičnih magnezijevih dodatkov na trgu, ki lahko spodbudijo gibanje črevesja, je ta naravna formula nežna za prebavo in ne bo povzročila razdraženosti v želodcu.

Da, čeprav Bone Nanza vsebuje tudi nekaj magnezija, ga je varno zaužiti več. Dodaten magnezij je odličen za podpiranje mišične sprostitve in ravni energije.

Priporočeni odmerek ene kapsule na dan zagotavlja 168 mg magnezija. V večini primerov je to idealna količina za splošno uporabo. Po potrebi lahko dodate več magnezija. Upoštevajte, da Calm A Lama zagotavlja naravni magnezij, ki ga telo bolje absorbira kot sintetični magnezij, ki ga – odvisno od magnezijeve spojine – telo v najslabšem primeru absorbira le 4 %, večina pa se izloči neporabljena.

Ekološke zelene alge, ki jih uporabljamo v trenutni seriji Calm A Lama, vsebujejo 30 mikrogramov (µg) joda na dnevni odmerek.


TOP