FORGOT YOUR DETAILS?

Timeless Skin | Brezčasni pomlajevalni kompleks

  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
  • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
  • 60 kapsul = 60 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

79.90 

Na zalogi

Šifra: 4260411220640 Kategorije: , , ,

Način uporabe:

  • 60 kapsul = 60 dni.
  • Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode ob obroku.
  • Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Podrobnosti o izdelku:

Sestavine: Lipowheat™ ekološki izvleček pšenice brez glutena s fitoceramidi* (Triticum vulgare/aestivum), olje semen ekološkega amaranta* (Amaranthus caudatus), izvleček listov ekološkega rožmarina* (Rosmarinus officinalis), ekološko sončnično olje* (Helianthus vulgare/aestivum)

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Ni primerno za nosečnice.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com


* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 35,7 g

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Uporabljen je Lipowheat v odmerku 350 mg na kapsulo, ki se je v kliničnih študijah izkazal za učinkovitega. Vsebnost ceramidov in glukozilceramidov v njem je 2-4%.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

Učinkovitost Bio-Lipowheat™ za suhost, gube in pomanjkanje kolagena je bila potrjena v šestih kliničnih študijah.
Občutki zategovanja so se znatno zmanjšali – ženske so poročale, da je bila njihova koža pomirjena in okrepljena. Povečana gostota kolagena v dermisu za napolnjeno kožo. Gostota kolagena se je po 12 tednih povečala za +50 %. Gostota dermisa se je povečala pri 100 % preiskovancev. Manj vidne gube Randomizirano dvojno slepo proti placebu klinično preskušanje, Lipowheat 350 mg/dan, 64 žensk, 20 tednov. Videz gub se je zmanjšal po 8 tednih. Po dodatku 88 % žensk poroča o zmanjšanju gub, bolj sveža in sijoča ​​polt. Dvojno slepo, randomizirano klinično preskušanje v primerjavi s placebom, 350 mg Lipowheat/dan, 64 žensk, 20 tednov Navlažena koža je videti bolj zdrava, bolj sijoča ​​in ima bolj enakomerno polt. 3 od 4 žensk so ugotovile, da je njihova koža bolj sijoča

“Polarni lipidi iz olja izvlečka pšenice izboljšajo poškodbe kože, ki jih povzroča staranje: dokazi iz randomiziranega, s placebom kontroliranega kliničnega preskušanja pri ženskah in študije ex vivo o eksplantatu človeške kože.” Boisnic, S. Časopis za kozmetično dermatologijo zv. 18.6 (2019)

“Vlažilni učinek prehranskega dopolnila izvlečka pšenice na žensko kožo: randomizirano, dvojno slepo, s placebom kontrolirano preskušanje.” Guillou, S. International journal of cosmetic science vol. 33,2 (2011)


TOP