FORGOT YOUR DETAILS?

D3 + K2 v spreju | Nutura Spray

NUTURA® VITAMIN D3 + K2 je 100% naravno prehransko dopolnilo v razpršilu.

  • Izjemna kombinacija obeh vitaminov z odlično absorpcijo.
  • V tem spreju uporabljamo vitamin K2 kot menakinon-7 (MenaQ7), katera je najbolj biološko razpoložljiva, najdaljše obstojna in najbolj bioaktivna oblika vitamina K
  • Ti dve glavni sestavini tvorita partnerstvo, ki pomaga ustvariti zdrave kosti in okostje
  • Pri D3+K2 izdelku ne gre za stvar “boljšega” produkta, temveč za to, da K2 omogoča večji izkoristek mineralov v kosteh, kalcij se bolj usmerjeno veže (v kosteh in zobeh), in za preprečevanje osteoporoze
  • Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml (30 dni)

25.90 

Šifra: 60610 Kategorije: , , ,

Prehranske informacije:

sestavine, alergeni, opozorila

Prečiščena voda, topilo: glicerol (veganski),naravna aroma: meta, emulgator: sončnični lecitin, srednje verižni trigliceridi, naravno sladilo: steviol glikozid (stevija), konzervans: vitamin E (d-alfa-tokoferol) in kalijev sorbat, vit.K2 (menaQ7 / menakinon), vit. D3 (holekalciferol).

Dnevni odmerek nudi 62,5 µg (= 2500 IU) 1250% PDV vitamina D3 in 80 µg vitamina K2 (kot menaq7) 106% PDV.

Primerno tudi za otroke od 10. leta dalje.

Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.
Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok.
Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Uporaba: Pred prvo uporabo pritisnite na pumpico 4 do 6 krat, da aktivirate razpršilo. Nežno pretresite, razpršite v usta, 2 krat (1 x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4x dnevno. Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml. Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajo v tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih. Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo.

Izdelek je primeren od 10. leta naprej

Podrobnosti o izdelku:

Natura Spray so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo. Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo.100% naravno prehransko dopolnilo v obliki spreja, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo .

Natura spray je eno prvih podjetij, kjer so začeli s prehranskimi dopolnili v pršilih in imajo za le-te globalni patent. So tudi edini, ki imajo protokol 4: absorpcija, izkoristek, sinergija, enostavna uporaba. S tem presegajo pojem prehranskih dopolnil. Dobimo najbolj čisto obliko brez kakršnih koli veziv in polnil. Najbolj priročno in hkrati popolno prehransko dopolnilo v spreju. Imajo več kot 90% absorpcijo in so mišljeni, da se jih ne pogoltne, ampak se vse absorbira v krvni obtok.

PROTOKOL 4
Posebna črpalka tvori mikro kapljice, tako visoki absorpcijsko prilagojeni priporočeni dnevni odmerki (PDV), oblika sestavin (vitaminov, mineralov, kofaktorjev in zelišč) in način uporabe (8 razprškov na dan oziroma 4 x po 2 na vsake 3 do 4 ure, česar se je priporočljivo držati). Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.Vsa naša (raz)pršila so v notranjosti prevlečena s certificiranim farmacevtskim premazom, da se prepreči stik z vsebino. Vse uporabljene materiale je mogoče reciklirati.

Proizvajalec: Nutura Spray, Nizozemska.

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo.

Pogosto zastavljena vprašanja

TOP