FORGOT YOUR DETAILS?

D3 + K2 v spreju | Nutura Spray

 • NUTURA® VITAMIN D3 + K2 je 100% naravno prehransko dopolnilo v razpršilu.
 • Izjemna kombinacija obeh vitaminov z odlično absorpcijo.
 • V tem spreju uporabljamo vitamin K2 kot menakinon-7 (MenaQ7), katera je najbolj biološko razpoložljiva, najdaljše obstojna in najbolj bioaktivna oblika vitamina K
 • Ti dve glavni sestavini tvorita partnerstvo, ki pomaga ustvariti zdrave kosti in okostje
 • Pri D3+K2 izdelku ne gre za stvar “boljšega” produkta, temveč za to, da K2 omogoča večji izkoristek mineralov v kosteh, kalcij se bolj usmerjeno veže (v kosteh in zobeh), in za preprečevanje osteoporoze
 • Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml (30 dni)
 • Preberi: Vitamin in minerali
  Infograf: Protokol 4

25.90 

Šifra: 60610 Kategorije: , , ,
Brezplačna dostava pri nakupu nad 50€

Način uporabe:

 • Pred prvo uporabo pritisnite na pumpico 4 do 6 krat, da aktivirate razpršilo
 • Nežno pretresite, razpršite v usta, 2 krat (1 x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4x dnevno
 • Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil, 13,3ml
 • Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajo v tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih
 • Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo.
 • Izdelek je primeren od 10. leta naprej

Podrobnosti o izdelku:

sestavine, alergeni, opozorila

Prečiščena voda, topilo: glicerol (veganski),naravna aroma: meta, emulgator: sončnični lecitin, srednje verižni trigliceridi, naravno sladilo: steviol glikozid (stevija), konzervans: vitamin E (d-alfa-tokoferol) in kalijev sorbat, vit.K2 (menaQ7 / menakinon), vit. D3 (holekalciferol).

Dnevni odmerek nudi 62,5 µg (= 2500 IU) 1250% PDV vitamina D3 in 80 µg vitamina K2 (kot menaq7) 106% PDV.

Primerno tudi za otroke od 10. leta dalje.

Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.
Ne pršite v oči, hraniti izven dosega otrok.
Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.
Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.
Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.
Proizvajalec: Nutura Spray, Nizozemska.

Saolcenter ekskluzivni uvoznik za Slovenijo.

Pogosto zastavljena vprašanja

Zadnja desetletja so prinesla velike spremembe v vsakdanjem življenju in prehranjevalnih navadah. Pomanjkanje prehrane, povečan stres, zmanjšane aktivnosti na prostem, vse to je neposredno povezano z zmanjšanjem vitamina D.
Več delamo v zaprtih prostorih, potujemo z avtomobilom ali vlakom, športne dvorane/fitnes/telovadnice, zdravniki in dermatologi svetujejo, da se čim bolj izogibamo sončni svetlobi na koži in nosimo oblačila, ki ± 95 pokrivajo naše telo.
Ob umetni svetlobi in za steklom v koži ne nastaja vitamin D3. Naše pogosto umivanje kože z milom lahko povzroči veliko izgubo predhodnikov vitamina D, pri čemer se lahko proizvede nezadostna količina vitamina D3 – naša želja po higieni ima svojo ceno!

Vitamin D je pomemben vitamin za številne telesne funkcije. Tako prispeva k absorpciji kalcija in fosforja iz prehrane ter poveča absorpcijo kalcija v kosteh. Toda vitamin D prispeva tudi k normalnemu delovanju mišic in ohranjanju normalnih zob. Poleg tega prispeva k normalni delitvi celic in pomaga pri (naravnem) imunskem sistemu telesnih celic. Vitamin D pomaga tudi zmanjšati tveganje padca zaradi posturalne nestabilnosti in mišične oslabelosti. Padec je dejavnik tveganja za zlome kosti pri moških in ženskah, starejših od 60 let.
Vitamin K pomaga pri normalnem strjevanju krvi in ​​je pomemben za absorpcijo mineralov/kalcija v kosteh in kostnem tkivu. Prispeva k ohranjanju močnih kosti in je pomemben za sestavo kosti.
V tem spreju uporabljamo vitamin K2 kot menakinon-7 (MenaQ7). Je najbolj biološko razpoložljiva, najdaljše obstojna in najbolj bioaktivna oblika vitamina K.
Ti dve glavni sestavini tvorita partnerstvo, ki pomaga ustvariti zdrave kosti in okostje.

Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

PROTOKOL 4
1 – HITRA IN ODLIČNA ABSORPCIJA (PRŠIMO PO EN RSZPRŠEK, ODDALJENO 2-3 CM NA VSAKO LIČNICO)
2 – IZKORISTEK (PRŠIMO VEČKRAT NA DAN – 4 X PO 2 RAZPRŠKA NA DAN)
3 – SINERGIJA AKTIVNIH SESTAVIN
4 – ENOSTAVNA UPORABA KJERKOLI, KADARKOLI

1.del PROTOKOLA 4 (ABSORPCIJA) odlična absorpcija, netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub, več kot 90% absorbcija

2.del PROTOKOLA 4 (IZKORISTEK) odličen izkoristek ker večinoma uporabljamo prehranska dopolnila 1x dnevno, je njihov izkoristek zelo nizek uporaba na vsake 3-4 ure konstanten vnos hranil vzdržujemo primerno raven visiko bio razpoložljivih nutrientov v celem telesu zato govorimo o izkoristku na celični ravni

3.del PROTOKOLA 4 (SINERGIJA) sinergija sestavin poleg vitaminov, mineralov, aminokislin so v spreju tudi zelišča, ki potencirajo njihovo pozitivno delovanje zaobjame širok spekter delovanja, kije telesu ves čas na razpolago ne vsebujejo nobenih polnil, veziv, barvil…zato imate na dlani najčistejšo obliko vitaminov, mineralov… hermetično zaprto, kar ščiti pred svetlobo in kisikom, hranila ostanejo v svojem najvišjem potencialu

4.del PROTOKOLA 4 (UPORABA) enostavna uporaba vzamemo kamorkoli primerno za vse – družine, seniorji, rekreativci, športniki ne potrebujemo vode težave s požiranjem tablet želodčne težave (napihnjenost, zgaga, prebavne težave) primerno za okrevanje po posegih, pri slabotnih in kadar ne moremo zaužiti dovolj hrane

Pršilo Nutura D3 + K2 je primeren za otroke od 10.leta naprej.

Za otroke od 1. leta naprej so primerna naslednja Natura pršila:
Vitamin C + cink
Otroški multi
Vitamin D3
Ionični minerali
Veganska Omega
Železo

Netoksična aerosol pumpica omogoča vnos hranil v najčistejši obliki. Pršimo 2-3 cm oddaljeno od notranje strani ličnic, da se tekočina lepo enakomerno razprši zaobidemo prebavni sistem mikro kapljice se v sluznici ust takoj absorbirajo v kri brez izgub!
Ko razumemo ta proces in z redno uporabo, 4 x na dan, omogočimo prisotnost hranil v krvi, naredimo ogromen premik v izkoristku, saj začnemo takrat govoriti o sprejemanju na celični ravni.

Infograf: Zanimiv prikaz skozi infograf za lažje razumevanje


TOP