FORGOT YOUR DETAILS?

Hairleluja | Ekološki kompleks Super lasje

  • Izključno rastlinsko ekološko prehransko dopolnilo za lepe lase s klinično raziskano ekološko aktivno sestavino Keranat™.
  • Vsebuje klinični odmerek Keranat™ 300 mg na kapsulo v kombinaciji z dragocenimi rastlinskimi maščobnimi omega kislinami iz ekološkega rakitovca.
  • Glede na študije, Keranat™ že po 12 tednih zmanjša izpadanje las, spodbuja rast in krepi lasne korenine.
  • Lasje postanejo bolj sijoči, mehkejši in bolj gladki.
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
  • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
  • 60 kapsul = 60 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

79.90 

Na zalogi

Šifra: 4260411220831 Kategorije: , , ,

Način uporabe:

Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode ob obroku.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Ekološke aktivne sestavine proti izpadanju las, za rast in sijaj.
Vsaka četrta ženska ima težave z izpadanjem in redčenjem las. HAIRLELUJA zmanjšuje izpadanje las, izboljšuje rast in kakovost las pri tanjših laseh s klinično raziskano rastlinsko učinkovino Keranat™ in dragocenimi ekološkimi maščobnimi omega kislinami.

Bolj sijoči in svilnati lasje
Biološko aktivna sestavina Keranat™ v izdelku HAIRLELUJA je v študiji dokazala svoj učinek na lase: po 12-tedenskem jemanju je 75 odstotkov žensk ugotovilo, da so njihovi lasje postali bolj sijoči, mehki in svilnati. Bistveno se je zmanjšala tudi izsušenost lasišča.

50 odstotkov manjše izpadanje las
Keranat™, ki ga vsebuje HAIRLELUJA v kliničnem odmerku, je po 12 tednih v primerjavi s placebom znatno zmanjšal izpadanje las. Povprečno 50-odstotno zmanjšanje je bilo izmerjeno z objektivno in priznano metodo: fototrichogramom. Glede na samooceno je 91% žensk opazilo zmanjšanje izpadanja las.

Optimalna rast las
Za daljše in lepše lase Keranat™ v HAIRLELUJA deluje neposredno na dermalno papilo, središče rasti las. V testih ex vivo je Keranat™ znatno povečal izločanje IGF1. Keranat™ je s tem znatno spodbudil proliferacijo celic v lasni bučki (+140 %), kar je dober pokazatelj optimalne rasti las.

Visokotehnološke bio-rastlinske aktivne sestavine
Šest let raziskav in dve klinični preskušanji sta dokazali učinkovitost Keranata™, ki ga vsebuje HAIRLELUJA. To je patentiran miliacin, enkapsuliran s polarnimi lipidi, pridobljen iz semen prosa. Zaradi odlične biološke uporabnosti deluje neposredno na lasno korenino. Dragocene rastlinske maščobne omega kisline 3, 6, 7 in 9 iz ekološkega rakitovca negujejo vaše lase od znotraj.

Podrobnosti o izdelku:

Kako prepoznati naravne vitamine in minerale?
Pri izdelkih, ki vsebujejo vitamine in minerale iz 100 % naravnih sestavin, na seznamu sestavin NISO navedeni vitamini, temveč le rastlinski viri, ki zagotavljajo vitamine in minerale….

Sestavine: certificirana ekološka mešanica za lase Keranat™ Super Hair*: olje iz ekoloških prosenih semen* (Panicum miliaceum), olje iz ekoloških sončničnih semen* (Helianthusannuus), brezglutenski izvleček ekološke pšenice* (Triticum vulgare/aestivum), izvleček listov ekološkega rožmarina* (Rosmarinus of ); mešanica semen ekološkega rakitovca in olja jagodičja ekološkega rakitovca * (Hippophae rhamnoides), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza.

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Ni primerno za nosečnice.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25° C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com


* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 35,7 g

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Te formule ne priporočamo med nosečnostjo. Če želite podpreti svojo lepoto med nosečnostjo, vam priporočamo, da za vlaženje las in lasišča uporabite OILALALA Skin Omega Complex.

Hairleluja vsebuje klinično raziskane sestavine, ki spodbujajo rast las in zmanjšujejo njihovo izpadanje. Če ga jemljete dosledno in dlje časa, lahko Hairleluja pomaga pri izpadanju las po porodu. Vendar se rezultati lahko razlikujejo.

Lahko.

Izpadanje las in plešavost pri moških sta posledica različnih zapletenih hormonskih in dednih dejavnikov. Hairleluja Bio Super Hair Complex ni namenjen izpadanju las pri moških.

Priporočamo, da HAIRLELUJA uporabljate vsaj 12 tednov, da boste opazili prve spremembe na laseh, ki se bodo z dosledno in daljšo uporabo še okrepile. Rezultati se lahko razlikujejo.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati, doseženi s tem, pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

“Miliacin encapsulated by polar lipids stimulates cell proliferation in hair bulb and improves telogen effluvium in women” Mayoura Keophiphath, Christophe Courbière, Léana Manzato, Irène Lamour, Emmanuelle Gaillard et al J Cosmet Dermatol (2020)

“Evaluation of a food supplement KERANAT efficacy on hair loss by the phototrichogram method, evaluation of tolerance and acceptability after 6 and 12 weeks (Double blind versus placebo study on 65 women)” 2013. Publikation: M. Keophiphath et. al


TOP