FORGOT YOUR DETAILS?

Mrs Do-It-All 55+ | Ženski multivitaminski kompleks 55+

  • Prehransko dopolnilo s 17 naravnimi vitamini in minerali iz ekološke guave in ostalih ekoloških rastlin, posebej ustvarjeno za prehranske potrebe žensk po menopavzi.
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
  • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
  • BIO. EKOLOŠKO. VEGANSKO.
  • 60 kapsul = 30 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

79.90 

Način uporabe:

Zaužijte dve kapsuli dnevno s kozarcem vode ob obroku.
Da bi telo lahko optimalno absorbiralo vitamine, topne v maščobah v MRS DO-It-ALL 55+, mora obrok vsebovati tudi zdrave maščobe.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Podrobnosti o izdelku:

Sestavine: Ogaenics® ekološka rastlinska mešanica*: izvleček listov in plodov ekološke guave* (Psidium guajava), ekološke gobe v prahu* (Agaricus bisporus), fermentirana semena ekološke soje* (Glycien max), Izvleček korenine ekološkega maniokovca (Manihot esculenta), izvleček plodov ekološke amle* (Emblica officinalis), izvleček ekološke spiruline* (Arthrospira platensis), izvleček ekološke klorele* (Chlorella vulgaris), izvleček ekološkega kvasa* (Saccharomyces cerevisiae), Izvleček plodov ekološkega manga* (Mangifera indica), izvleček kalčkov ekološkega mungo fižola* (Vigna angularis), izvleček listov ekološke bazilike* (Ocimum sanctum), izvleček listov ekološke šitake* (Lentinula edodes), izvleček lupinice ekološke limone* (Citrus limon), izvleček zelenih alg (Dunaliella salina), izvleček listov ekološkega karijevca (Murraja koenigii), izvleček ekoloških sončničnih semen* (Helianthus annuus), izvleček semen ekološkega anatota* (Bixa orellana), izvleček ekološkega kokosa* (Cocos nucifera), izvleček listov ekološke špinače* (Spinacia oleracea), izvleček ekološkega korenja* (Daucus carota), izvleček listov ekološke moringe* (Moringa oleifera), izvleček ekološkega lišaja* (Cladonia rangiferina), izvleček listov ekološkega peteršilja* (Petroselinum crispum), izvleček listov ekološkega zelenega čaja* (Camellia sinensis), izvleček ekološke kurkume* (Curcuma longa L. ), izvleček ekološkega črnega popra (Piper nigrum), kapsula: hidroksipropil metil celuloza.

Prehranske informacije:
2 kapsuli /dan % PDV**
Ogænics® ekološka rastlinska mešanica*, zagotavlja … 1.082 mg
MešanI karotenoidI, enakovredno vitaminu A 423 µg 53%
Vitamin D 1.000 I. U. (D2 in D3) 25 µg 500%
Vitamin E (alfa-TE) 2,6 mg 21%
Vitamin K1 13 µg 18%
Vitamin K2 (MK7) 75 µg 100%
Vitamin C 80 mg 100%
Vitamin B1 (tiamin) 2 mg 179%
Vitamin B2 2 mg 143%
Vitamin B3 (niacin) 9,3 mg 58%
Vitamin B5 (pantotenska kislina) 3,5 mg 59%
Vitamin B6 3,3 mg 238%
Biotin 97 µg 195%
Folna kislina 397 µg 199%
Vitamin B12 (metil-, adenozil- in hidroksikobalamin) 11,7 µg 467%
Cink 10 mg 100%
Selen 57 µg 104%
Krom 74 µg 185%
Kurkuminoidi iz izvlečka ekološke kurkume (50:1)* 142 mg –
Piperin iz izvlečka ekološkega črnega popra* 10 mg –

* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 38,90 g

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001.

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Povečanje intenzivnih kmetijskih praks je pomenilo, da naša tla postopoma postajajo izčrpana z bistvenimi hranili, kot je selen. Posledično tudi najbolj sveže sadje in zelenjava primanjkuje nekaterih vitaminov in mineralov.
Če imate aktiven življenjski slog ali ste pogosto pod stresom je ekološka linija multivitaminov Idealna, če nimate dovolj časa in prostega časa, da bi trikrat na dan pojedli svež in uravnotežen obrok. Poleg tega so idealni za dopolnitev ravni hranilnih snovi, na katere vpliva vnos zdravil, alkohola in okoljskih toksinov.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati, doseženi s tem, pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

“Sulforaphane Bioavailability and Chemopreventive Activity in Women Scheduled for Breast Biopsy.” Atwell, Lauren L et al. Cancer prevention research (Philadelphia, Pa.) vol. 8,12 (2015): 1184-1191


TOP