FORGOT YOUR DETAILS?

Oilalala | Bio Skin Omega kompleks

OILALALA Complex si predstavljajte kot vlažilno kremo za vašo suho kožo, suhe sluznice in dolgoživost, ki deluje od znotraj.

 • 100% brez dodanih sintetičnih vitaminov in mineralov.
 • Zagotavlja 1.000 mg nenasičenih maščobnih kislin omega 3 (alfa-linolenska kislina), omega 6 (linolna kislina), omega 7 (palmitolejska kislina), omega 9 (oleinska kislina) ter antioksidativnih rastlinskih vitaminov A in E na dnevni odmerek.
 • Idealno vegansko prehransko dopolnilo pri pomanjkanju maščobnih kislin omega v prehrani, suhi koži in občutljivih sluznicah (npr. oči, nožnica, želodec).
 • Visokokakovostna ekološka hrana, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki.
 • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov.
 • Najboljše rastline iz njihove izvorne regije in pridelane v sožitju z naravo.
 • Nežne metode ekstrakcije za večjo naravno moč ujeto v kapsule.
 • Odlična biološka razpoložljivost in absorpcija.
 • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
 • Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
 • BIO. EKOLOŠKO. VEGANSKO.
 • 60 kapsul = 30 dni.

49.90 

Prehranske informacije:

Prehranske informacije:

* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 35,7 g

Način uporabe:

Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode ob obroku.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Opomba:

Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

 

Podrobnosti o izdelku:

Sestavine: mešanica ekološkega olja semen rakitovca* in ekološkega olja jagodičja rakitovca* (Hippophae rhamnoides); Kapsula: hidroksipropilmetilceluloza.

OILALALA je izključno rastlinsko ekološko prehransko dopolnilo z dragocenimi omega maščobnimi kislinami in vitamini iz ekološkega rakitovca. Je idealno vegansko prehransko dopolnilo pri pomanjkanju maščobnih kislin omega v prehrani, suhi koži in občutljivih sluznicah (npr. oči, nožnica, želodec).

Hranilni dragulj iz Himalaje
OILALALA Skin Omega Complex je pridobljen iz dragocenega ekološkega rakitovca iz neokrnjene narave tibetanske planote. Na nadmorski višini 4 500 metrov, ob stalni sončni svetlobi, ekstremnih temperaturnih razlikah, minimalnih padavinah ter visoki vsebnosti soli in kislin v tleh razvije svoj največji potencial in ima večjo hranilno vrednost kot rakitovec iz drugih regij. Vsebuje celoten spekter naravnih omega 3, 6, 7 in 9 v kombinaciji z več kot 190 drugimi bioaktivnimi snovmi, vključno z antioksidanti, polifenoli, karotenoidi in fitosteroli.

Ekološki vitamin A za kožo
Poleg dragocenih veganskih maščobnih kislin omega Oilalala zagotavlja tudi 26 % dnevnega odmerka vitamina A v obliki betakarotena, naravnega in varnega predhodnika vitamina A iz ekološkega rakitovca. V maščobi topen vitamin A sodeluje pri rasti in diferenciaciji različnih celic ter je bistven za ohranjanje zdrave kože in sluznic (npr. oči, želodec, črevesje, nožnica). V eni od študij je OILALALA po štirih tednih izboljšala stanje suhe kože za 22 %, vaginalne srbečice za 25 % in suhih oči za 30 %.

Veganske ekološke omege za sijaj
Maščobne kisline omega so pomembni gradniki kože in sluznic (npr. suha koža, oči, požiralnik, suha nožnica in občutljiva želodčna sluznica). Petnajst odstotkov lipidov v najbolj zunanji plasti kože, rožni plasti, sestavljajo nenasičene maščobne kisline, ki so bistvene za sijaj in celovitost kože. Če koži primanjkuje maščobnih kislin omega, izgublja vlago, se lušči in je nagnjena k draženju in vnetjem (npr. dermatitis, akne). Zato je pomembna vsakodnevna zadostna količina nenasičenih maščobnih kislin omega v prehrani. OILALALA vas pri tem podpira.

Antioksidantna zaščita
Prekomerna oksidacija povzroča oksidativni stres v telesu. To velja za enega glavnih vzrokov staranja kože, ki povzroča vnetja in poškodbe kože, organov, srca in krvnega obtoka. Naravni vitamin E v OILALALI pomaga ščititi celice pred oksidativnim stresom in ima boljšo biološko razpoložljivost kot sintetične oblike vitamina E, kar pomeni, da ga telo lahko bolje uporabi. Rastlinska maščobna kislina omega alfa-linolenska kislina prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com

 

 

TOP