FORGOT YOUR DETAILS?

Oilalala | Bio Skin Omega kompleks

  • Izključno rastlinsko ekološko prehransko dopolnilo z dragocenimi omega maščobnimi kislinami in vitamini iz ekološkega rakitovca.
  • Zagotavlja 1.000 mg nenasičenih maščobnih kislin omega 3 (alfa-linolenska kislina), omega 6 (linolna kislina), omega 7 (palmitolejska kislina), omega 9 (oleinska kislina) ter antioksidativnih rastlinskih vitaminov A in E na dnevni odmerek.
  • Idealno vegansko prehransko dopolnilo pri pomanjkanju maščobnih kislin omega v prehrani, suhi koži in občutljivih sluznicah (npr. oči, nožnica, želodec).
  • Ekološka pridelava in čiste aktivne sestavine brez kemičnih dodatkov. Nežne metode ekstrakcije. Brez onesnaževanja in genskega inženiringa.
  • Najboljše zdravilne rastline prihajajo iz njihove izvorne regije in so pridelane v sožitju z naravo. Manj ko se predelajo, bolj se ohrani njihova naravna moč.
  • Uživanje dopolnil Ogaenics lahko primerjamo z uživanjem visokokakovostne ekološke hrane, vendar v veliko bolj koncentrirani obliki in s ciljnimi koristmi za vaše telesno počutje in lepoto.
  • Ne vsebuje: glutena, laktoze, gso, konzervansov, barvil, polnil, veziv, sintetičnih vitaminov in mineralov
  • 60 kapsul = 30 dni.
  • Oglejte si še LOOKBOOK OGAENICS in pa KATALOG OGAENICS

49.90 

Na zalogi

Način uporabe:

Zaužijte eno kapsulo dnevno s kozarcem vode ob obroku.
Pakirano v visokokakovostnem in trajnostnem lekarniškem steklu.

Veganske maščobne kisline omega in ekološki vitamini za sijaj in zdravje.
OILALALA je izključno rastlinsko ekološko prehransko dopolnilo z dragocenimi omega maščobnimi kislinami in vitamini iz ekološkega rakitovca. Je idealno vegansko prehransko dopolnilo pri pomanjkanju maščobnih kislin omega v prehrani, suhi koži in občutljivih sluznicah (npr. oči, nožnica, želodec).

Hranilni dragulj iz Himalaje
OILALALA Skin Omega Complex je pridobljen iz dragocenega ekološkega rakitovca iz neokrnjene narave tibetanske planote. Na nadmorski višini 4 500 metrov, ob stalni sončni svetlobi, ekstremnih temperaturnih razlikah, minimalnih padavinah ter visoki vsebnosti soli in kislin v tleh razvije svoj največji potencial in ima večjo hranilno vrednost kot rakitovec iz drugih regij. Vsebuje celoten spekter naravnih omega 3, 6, 7 in 9 v kombinaciji z več kot 190 drugimi bioaktivnimi snovmi, vključno z antioksidanti, polifenoli, karotenoidi in fitosteroli.

Ekološki vitamin A za kožo
Poleg dragocenih veganskih maščobnih kislin omega Oilalala zagotavlja tudi 26 % dnevnega odmerka vitamina A v obliki betakarotena, naravnega in varnega predhodnika vitamina A iz ekološkega rakitovca. V maščobi topen vitamin A sodeluje pri rasti in diferenciaciji različnih celic ter je bistven za ohranjanje zdrave kože in sluznic (npr. oči, želodec, črevesje, nožnica). V eni od študij je OILALALA po štirih tednih izboljšala stanje suhe kože za 22 %, vaginalne srbečice za 25 % in suhih oči za 30 %.

Veganske ekološke omege za sijaj
Maščobne kisline omega so pomembni gradniki kože in sluznic (npr. suha koža, oči, požiralnik, suha nožnica in občutljiva želodčna sluznica). Petnajst odstotkov lipidov v najbolj zunanji plasti kože, rožni plasti, sestavljajo nenasičene maščobne kisline, ki so bistvene za sijaj in celovitost kože. Če koži primanjkuje maščobnih kislin omega, izgublja vlago, se lušči in je nagnjena k draženju in vnetjem (npr. dermatitis, akne). Zato je pomembna vsakodnevna zadostna količina nenasičenih maščobnih kislin omega v prehrani. OILALALA vas pri tem podpira.

Antioksidantna zaščita
Prekomerna oksidacija povzroča oksidativni stres v telesu. To velja za enega glavnih vzrokov staranja kože, ki povzroča vnetja in poškodbe kože, organov, srca in krvnega obtoka. Naravni vitamin E v OILALALI pomaga ščititi celice pred oksidativnim stresom in ima boljšo biološko razpoložljivost kot sintetične oblike vitamina E, kar pomeni, da ga telo lahko bolje uporabi. Rastlinska maščobna kislina omega alfa-linolenska kislina prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.

Podrobnosti o izdelku:

Kako prepoznati naravne vitamine in minerale?
Pri izdelkih, ki vsebujejo vitamine in minerale iz 100 % naravnih sestavin, na seznamu sestavin NISO navedeni vitamini, temveč le rastlinski viri, ki zagotavljajo vitamine in minerale….

Sestavine: mešanica ekološkega olja semen rakitovca* in ekološkega olja jagodičja rakitovca* (Hippophae rhamnoides), kapsula: hidroksipropilmetilceluloza

Opomba: Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Če jemljete zdravila ali ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem katerega koli prehranskega dopolnila posvetujte z zdravnikom.

Hranite izven dosega majhnih otrok.

Shranjujte na hladnem (< 25°C) in suhem mestu z zaprtim pokrovom.

Proizvajalec: Novel Nutriology GmbH, Nemčija. Proizvedeno v Nemčiji.

Distributer za Slovenijo: Saol center d.o.o., Teharska cesta 4, 3000 Celje. Distribucijo kontrolira SI-EKO-001. www.saolcenter.com

* iz kontrolirane ekološke pridelave
** %PDV: Priporočen dnevni vnos / referenčna vrednost hranil v skladu z EU uredbo 1169/2011
Neto 35,7 g

Pogosto zastavljena vprašanja

Pri Ogaenics vedno začnejo z izbiro najboljših, naravnih, organskih sestavin. Sadje, zelenjava in rastline, pridelane trajnostno in s spoštovanjem do planeta. Vsi prihajajo od dobaviteljev, ki jih osebno poznajo in jim zaupajo. So osnova za nežen postopek ekstrakcije. Posledično so vsi naravni hranilni zakladi rastline visoko koncentrirani, vključno z vsemi so-dejavniki in sohranili.

Hranila, ki se bolje absorbirajo: Uporabljajo samo hranila iz prave, rastlinske ekološke hrane. S tem poskrbijo, da telo hranila takoj prepozna, kar poskrbi za boljši izkoristek. Neodvisne znanstvene študije to potrjujejo. S tem radikalnim naravnim pristopom in vztrajanjem pri organskih lastnostih opravljajo pionirsko delo, odkar so začeli leta 2015. Ogaenic hranila telo ne le bolje absorbira, ampak so tudi nežnejše za prebavni sistem.

Recepti, ki naredijo razliko: Vsa prehranska dopolnila so strokovno razvili ustanovitelji in prehranski trenerji Suse Leifer in Claudia Seehusen v sodelovanju z biokemiki. So rezultat dolgoletnih raziskav in močnih etičnih vrednot.

Veganski in brez dodatkov: Vsi izdelki Ogaenics so popolnoma veganski. V primerjavi s številnimi izdelki na trgu te naravni dodatki ne vsebujejo konzervansov, barvil, polnil ali veziv. Prav tako poskrbijo, da surovine ne vsebujejo glutena in laktoze, da zagotovijo najboljšo možno prenašanje. Vsi izdelki Ogaenics so naravno brez GSO in ne vsebujejo sintetičnih vitaminov in mineralov, ki jih pogosto najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih.

Trajnostna in kakovostna embalaža: Dragocena hranila so pakirana izključno v temno lekarniško steklo, ki jih ščiti pred svetlobo in vlago. Te lahko kasneje ponovno uporabite ali pošljete v recikliranje. Za potrebne zaščitne kartonske škatle je uporabljen samo papir in karton iz trajnostnega gozdarstva ter reciklirani material iz nadzorovanih virov.

Lahko.

Lahko.

Pri Oilalali uporabljamo superkritično ekstrakcijo CO2. Ta nežen postopek ohrani celoten spekter hranilnih snovi v izvlečku.

Razmerje med oljem rakitovca in oljem semen rakitovca v kapsulah Oilalala je približno 3:1 (olje rakitovca : olje semen rakitovca). Naši izdelki so povsem naravni izdelki, zato so informacije podvržene manjšim naravnim nihanjem.

Stearinska kislina je v OILALALI naravno prisotna v zelo majhnih količinah, približno 1 %.

Dopolnite svojo lepotno rutino suhe kože s kombinacijo OILALALA s kompleksom BEAUTY BASE Lasje, koža, nohti Komplexom. Kožo optimalno oskrbi z drugimi pomembnimi hranili za kožo cinkom, biotinom, vitaminom C in silicijem.

Naslednje znanstvene študije so samo v informativne namene. Ni nujno, da se rezultati pojavijo pri vseh ljudeh. Ogaenics ponuja te informacije kot storitev.

“Effect of Omegia® softgel on female mucous membrane and overall wellness” Tina Yuen, MD, Michael Yuen, Phyllis Nip, Ken Wong (2020)

Abundance of active ingredients in sea-buckthorn oil Zielińska, A. and Nowak, I., 2017. Abundance of active ingredients in sea-buckthorn oil. Lipids in Health and Disease.

“Effects of oral supplementation and topical application of supercritical CO2 extracted sea buckthorn oil on skin ageing of female subjects.” B. Yang, A. Bonfigli, V. Pagani et al Journal of Applied Cosmetology. 27. 13–25, 2009.


TOP